2.6 C
România
26 februarie 2021
Aproximativ 50 de trenuri vor fi anulate de CFR Calatori de la 1 martie
Social

Trenul Bucuresti – Constanta, blocat la Cernavoda dupa ce a fost invadat de fum

Trenul IR Bucuresti – Constanta a fost blocat la Cernavoda, luni, dupa ce a fost invadat de fum. Potrivit televiziunilor de stiri, locomotiva si vagoanele au fost cuprinse de fum, iar din primele informatii ar fi vorba despre un scurtcircuit. CFR a transmis un comunicat de presa cu privire la situatia trenului IR 1582 Bucuresti – Constanta.

„CFR Călători informează că astăzi, în jurul orei 13:35 la intrare în stația Cernavodă Pod s-a produs o degajare de fum la locomotiva trenului IR 1582 Constanța – București.

Locomotiva a fost decuplată de la cele 7 vagoane ale trenului şi s-a intervenit promt, degajarea de fum fiind localizată şi întreruptă. Cei aproximativ 326 de pasageri şi personalul de tren (mecanic şi conductori) nu au fost în pericol. Trenul este remorcat de o locomotivă de ajutor sosită din Fetești, de unde a plecat cu întârziere de aproximativ 107 minute. Circulația trenurilor care circulă pe aceeași rută nu este afectată.

De asemenea, din cauza condițiilor și fenomenelor meteo înregistrate în cursul nopții, au căzut copaci pe linie în zona Petroșani, trenul IR 1822 Arad – Mangalia circulând cu o întârziere de aproximativ 500 minute.

Călătorii din ambele trenuri au primit apă la Fetești. În Gara de Nord, pasagerii IR 1582 care au legături către alte destinații vor primi detaliile necesare.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create şi îi asigură că toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă”, arata CFR Calatori in comunicat.

Stiri pe aceeasi tema

A murit Carmen Vulpoi, prorector al UMF Iasi si membru marcant al vietii academice romanesti

Ioana Badulescu

Modificari in serviciul de transport public din Iasi. Programul autobuzelor si tramvaielor incepand din 17 martie 2020

Cristiana Petrariu Bota

Protestele #rezist au fost suspendate pe durata zilelor de doliu national in memoria Regelui Mihai

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult