Trenuri anulate luni, 26 februarie 2018, din cauza ninsorilor si viscolului. Comandamente de iarna in Bucuresti, Constanta, Galati, Brasov si Craiova
Infotrafic

TRENURI BLOCATE – TRENURI INZAPEZITE, 29 decembrie 2014. INFORMATII CFR CALATORI

TRENURI BLOCATE – TRENURI INZAPEZITE, 29 decembrie 2014. Probleme in traficul feroviar din cauza zapezilor cazute in ultimele 24 de ore peste Romania. CFR Calatori a emis o informare cu privire la situatia circulatiei trenurilor luni, 29 decembrie 2014, potrivit careia mai multe trenuri erau blocate sau anulate. HotWeek.ro va prezinta mai jos lista trenurilor care nu circula astazi.

Pasagerii sunt rugati ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.

HotWeek.ro iti recomanda si: DRUMURI INCHISE SAU PARTIAL BLOCATE. DATE INFOTRAFIC. Vezi situatia drumurilor

 

TRENURI BLOCATE – TRENURI INZAPEZITE, 29 decembrie 2014. Informare privind circulaţia trenurilor 29 dec 2014 – ora 15.00

CFR Călători informează că din cauza condiţiilor meteo nefavorablie, următoarele trenuri nu vor circula astăzi:

IR 1865 Iași (plecare 18.30) – Galați
IR 8153 Urziceni (plecare 16.38) – Slobozia Veche
IR 8154 Slobozia Veche (plecare 18.55) – Urziceni
IR 1775 București Nord (plecare 18.25) – Galați
IR 1776 Galați (plecare 17.30) – București Nord
R 8152 Slobozia Veche (plecare 14.30) – Urziceni

CFR Călători cere scuze pasagerilor care îşi programaseră să circule cu trenurile anulate, dar prioritatea companiei este asigurarea servicului public de transport feroviar de pasageri în condiţii de siguranţă.

Rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.

Pasagerii care aveau bilete/abonamente la trenurile anulate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor / călătoriilor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

Related posts

INFOTRAFIC, 31 ianuarie: Atentie, sunt drumuri inchise in judetele Constanta, Tulcea si Ialomita

Lucy Ionesco

INFOTRAFIC. Starea drumurilor pe 7 ianuarie 2016. Atentie, mai multe drumuri sunt acoperite de polei

Lucy Ionesco

INFOTRAFIC: Probleme pe drumurile din tara, in special intre Galati – Tecuci, Buzau – Brasov si Ploiesti – Sinaia

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult