Trenuri CFR Calatori anulate in Constanta din cauza ninsorii si viscolului. Trenurile au fost oprite in gari

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 6, 2017 13:15

Trenuri CFR Calatori anulate in Constanta din cauza ninsorii si viscolului. Trenurile au fost oprite in gari

Trenurile CFR Calatori erau suspendate, vineri, in judetul Constanta din cauza ninsorii si viscolului inregistrate in ultimele 24 de ore. Potrivit CFR Calatori, trenurile au fost oprite in gari pana cand vizibilitatea va permite reluarea curselor in siguranta.

Şi trenurile de marfă au fost suspendate pe raza judeţelor Călăraşi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea, afectate de Cod Roşu de viscol până după-amiază.

Încă de ieri, câteva zeci de trenuri care circulă pe rute din sud-estul ţării au fost anulate din cauza viscolului. CFR îi atenţionează pe pasageri să se informeze la gară înainte de începerea călătoriei.

Pe unele tronsoane sunt restricţii de circulaţie, dar au fost pregătite peste o sută de pluguri şi alte utilaje de deszăpezire.

De precizat ca traficul aerian se desfasoara în condiţii de iarnă pe cele două aeroporturi ale Capitalei, iar din cauza condiţiilor meteo 13 curse aeriene au fost anulate, cele mai multe ale companiilor Wizz Air, Tarom şi Ryanair.

Wizz Air a anulat cursele către Londra, Paris, Charleroi şi Stockholm, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Cod Rosu de viscol in Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Ialomita si Calarasi

INFOTRAFIC, DRUMURI BLOCATE 6 IANUARIE 2017. Ce drumuri sunt inchise la aceasta ora (UPDATE)

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.