Social

Trenuri suplimentare pentru pelerinajul Sfintei Parascheva de la Iasi

CFR Calatori introduce trenuri suplimentare cu vagoane de dormit si cuseta pentru pelerinajul Sfantei Parascheva de la Iasi. Astfel, au fost suplimentate cu vagoane trenurile care fac legatura intre principalele orase ale tarii si municipiul Iasi, printre care mentional Timisoara – Cluj Napoca – Iasi, Bucuresti – Bacau – Pascani – Iasi si retur, Constanta -Iasi si retur.

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori „CFR Calatori” precizeaza intr-un comunicat de presa ca, in 2020, a fost disponibilizat cel mai mare numar de vagoane de dormit si cuseta in perioada 7-8 si 15-16 octombrie 2020 pe urmatoarele rute: Timisoara – Cluj Napoca – Iasi si retur; Bucuresti – Bacau – Pascani – Iasi si retur; Bucuresti – Marasesti – Vaslui – Iasi si retur; Constanta -Iasi si retur vor avea in compunere vagoane de dormit si/sau cuseta.

„De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, trenurile care asigura legatura feroviara intre principalele orase ale tarii si municipiul Iasi. CFR Calatori poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numarul de locuri solicitat, daca sunt facute rezervari din timp.

Pentru a evita aglomeratia, rugam calatorii sa nu aleaga pentru destinatia lor doar trenurile de la orele de varf. De asemenea, rugam calatorii sa nu urce in tren daca la casa de bilete, li se comunica faptul ca nu mai sunt locuri.

Biletele pot fi achizitionate de pe urmatoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vanzare bilete din gari si daca nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gari si distribuitori autorizati (agentii de turism), unde este recomandata pastrarea distantei fata de celelalte persoane.

Recomandam cumpararea ONLINE a biletelor de tren pentru a evita aglomeratia la ghisee/casele de bilete si manipularea banilor in numerar. La ghiseu este indicata efectuarea platii cu card bancar sau telefon, in punctele de vanzare unde este posibil acest lucru”, mai precizeaza CFR.

Masca de protectie la bordul trenurilor CFR Calatori este obligatorie pe toata durata calatoriei, precum si in zonele de asteptare a trenurilor – statii de cale ferata, peroane, sali de asteptare.

Stiri pe aceeasi tema

Medicii de familie continua protestele. SNMF si FNPMF: Casele de asigurari de sanatate judetene NU isi vor onora obligatiile de a asigura servicii medicale pentru asigurati

Ioana Badulescu

Legea Educatiei se modifica din nou! Evaluarea Nationala, scoasa de Ministerul Educatiei din 2020

Cristiana Petrariu Bota

Studentii straini de la UMF Iasi, dati in judecata dupa reevaluarea dosarelor. UMF Iasi a publicat o noua lista de admitere pentru studentii straini

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult