TRENURILE SOARELUI 2015: CFR pune in circulatie din 12 iunie, Trenurile Soarelui catre Litoral si Delta Dunarii
Social

TRENURILE SOARELUI 2015: CFR pune in circulatie, din 12 iunie, Trenurile Soarelui catre Litoral si Delta Dunarii

CFR incepe programul estival Trenurile Soarelui. Astfel, incepand cu data de 12 iunie, CFR Calatori va lansa programul estival de transport Trenurile Soarelui 2015 catre Litoral si Delta Dunarii. Timp de trei luni, până la 15 septembrie, turiştii vor avea la dispoziţie peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

Pana la toamna, toate zonele țării vor fi conectate, cu ajutorul a 40 de trenuri, cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii, anunță CFR.

Programul estival de transport va dura până în 15 septembrie. Cele 40 de trenuri vor fi introduse treptat în circulaţie. O parte din ele vor avea ruta prelungită până la Constanţa, Mangalia şi retur.

CFR Călători precizează că în trenurile InterRegio, pasagerii au acces la prize pentru a încărca bateria laptopului, a tabletei sau a telefonului mobil şi există instalaţii de climatizare, iar în trenurile de lung parcurs care pornesc de la sau spre Oradea şi Arad, respectiv IR 1932/1931 şi IR 1822/1821, pasagerii pot lua micul dejun, prânzul sau cina la vagonul restaurant.

Cat va costa un bilet

Pasagerii CFR Călători vor putea călători şi la tarife reduse. Preţul pentru o călătorie Bucureşti – Constanţa, fără reduceri, este de 30,50 lei la tren Regio şi de 62 lei la tren InterRegio. Un bilet dus-întors are 10 la sută reducere din tariful de transport şi costă la clasa a doua 54,9 lei la tren Regio şi 112,40 lei la tren InterRegio. La cumpărarea cu o anticipaţie de peste 21 de zile, reducerea este de 25% din tariful de transport şi biletul la clasa a doua costă 47,5 lei la tren InterRegio şi 22,9 lei la tren Regio. Cu oferta Minigrup 2-5, reducerile acordate sunt de până la 25 la sută, respectiv 30 la sută la cumpărarea online, potrivit zf.ro.

Trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare, între Bucureşti Nord şi Constanţa, ajung la destinaţie în aproximativ două ore. Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta Bucureşti – Constanţa, este în medie de circa două ore şi 20 minute. Pasagerii care circulă de la Bucureşti la Constanţa şi retur îşi vor putea transporta zilnic şi bicicleta în trenurile IR 1985, IR 1582, IR 1587, IR 1588, pentru un tarif de 10 lei.

Foto: cugetliber.ro

Stiri pe aceeasi tema

Traficul rutier din Vama Albita, blocat marti dimineata din cauza unor perchezitii DNA

Bogdan

Trenuri suplimentare pentru pelerinajul Sfintei Parascheva de la Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Gabriela Firea a fost operata laparoscopic intr-un spital din Bucuresti din cauza unei afectiuni gastro-intestinale acute

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

Laura 11 iunie 2015 at 7:12 pm

Timpul trece ! Daca vrei oportunitatea unui venit suplimentar, iata :Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Oferim alte detalii la adresa de email: infolaura60@gmail.com

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult