Trucul prin care puteti avea parte de mai mult sex

Delia Ion
By Delia Ion august 31, 2015 20:41

Trucul prin care puteti avea parte de mai mult sex

In viata oricarui cuplu pot aparea momente in care cei doi iubiti fac mai putin sex fata de perioade anterioare, fie din cauza rutinei zilnice, fie din cauza stresului care le da de furca la locul de munca, fie pur si siplu din cauza programului aparent prea incarcat pe care si l-au stabilit ei.

La fel de adevarat este faptul ca, de cele mai multe ori, lipsa apetitului sexual se manifesta doar la unul dintre cei doi parteneri astfel incat cel mai “activ” se vede nevoit sa caute felurite metode de iesire din “criza”.

Unul dintre cele mai bune cai prin care unul dintre cei doi parteneri poate sa-l faca pe celalalt sa-si doreasca mai mult sex este prepararea unor bauturi afrodisiatice pe care acesta sa le serveasca in fiecare zi.

Efectul este garantat atat la femei cat si la barbarti deoarece “sucurile pasiunii” sunt bogate in substante care inbunatatesc fluxul sanguin si contin minerale importante pentru viata sexuala.

CITESTE SI: Este important ca femeile sa urineze dupa o partida de sex

Pentru femei: ai nevoie de 4 morcovi, 2 legaturi de cozi de telina, 1 castravete, 3 frunze de nap si o radacina de ghimbir. Toate ingredientele se macereaza la blender si sucul se consuma proaspat.

Pentru barbati: ai nevoie de 1 castravete, 3 legaturi de cozi de telina, 1 catel de usturoi, 1 lamaie si o radacina de turmenic. Toate ingredientele se macereaza la blender si sucul se consuma proaspat.
Pentru ca efectele sa fie cat se poate de vizibile, amestecul trebuie consumat in fiecare zi, de preferat dimineata.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.