Procedura de demitere a presedintelui american Donald Trump, dezbatuta in Camera Reprezentantilor
Externe

Trump a rabufnit la adresa unor imigranti, nemultumit ca se dau prea multe vize: Toti haitienii au SIDA si toti nigerienii traiesc in colibe

Presedintele american Donald Trump a rabufnit la adresa unor imigranti, starnind noi controverse cu declaratiile sale. Nemultumit de numarul mare de vize acordate cetatenilor din anumite tari, Donald Trump ar fi spus in luna iunie, intr-o sedinta pe aceasta tema, ca toti haitienii care au intrat in SUA in lunile precedente, adica 15.000 de oameni, au SIDA.

Totodata, Donald Trump a mai afirmat si ca toti cei 40.000 de vizitatori nigerieni nu se vor mai intoarce in „colibele lor din Africa” dupa ce au vazut America, potrivit New York Times, care citeaza doi oficiali care au participat sau au fost informati in legatura cu sedinta in cauza.

De asemenea, Trump s-a plans in legatura cu cei aproximativ 2.500 de oameni care au venit in SUA din Afganistan, tara pe care a numit-o un paradis al teroristilor.

Casa Alba a negat vehement ca Trump ar fi folosit termenii „SIDA” si „colibe” in acest context, iar mai multi participanti la sedinta sustin ca nu isi amintesc sa fi auzit comentariile.

Administratia Trump si-a intensificat in ultima perioada eforturile pentru a combate imigratia ilegala, dar si pentru a o limita pe cea legala.

Stiri pe aceeasi tema

Boris Johnson, mesaj de simpatie pe Twitter catre presedintele Trump

Cristiana Petrariu Bota

Iesirea Marii Britanii din UE, amanata. Nimeni nu stie cand se va declansa Articolul 50 al Tratatului de la Lisabona

Cristiana Petrariu Bota

Apelul tinerilor rusi catre Europa: Hai mai intai sa salvam lumea si apoi te poti juca cu sanctiunile cat vrei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult