Trump s-a prabusit in topul miliardarilor realizat de revista Forbes cu peste 200 de locuri
Externe

Trump s-a prabusit in topul miliardarilor realizat de revista Forbes cu peste 200 de locuri

Presedintele SUA Donald Trump s-a prabusit in topul miliardarilor lumii realizat de revista Forbes cu peste 200 de locuri. Decaderea sa in clasamentul Forbes a venit masura ce averea sa a scazut in ultimul an de la 3,5 miliarde de dolari la 3,1 miliarde, potrivit publicatiei The Telegraph.

Pe primul loc in topul Forbes se situeaza proprietarul Amazon si The Washington Post, Jeff Bezos, cu o avere de 112 miliarde de dolari, urmat de Bill Gates, fondatorul Microsoft, care are o avere cifrata la 90 de miliarde de dolari.

Donald Trump a coborat de pe locul 544 (pe care il ocupa anul trecut) pe locul 766 in clasamentul Forbes, cu peste 400 de milioane de dolari sterse din averea sa.

Aceasta diminuare a averii a fost explicata partial de scaderea valorii proprietatilor sale, dar si a veniturilor mai mici provenite de la terenurile de golf pe care Donald Trump le detine, potrivit Forbes.

Lista Forbes al celor mai bogati oameni ai lumii este formata din 2.208 miliardari.

Stiri pe aceeasi tema

GRECIA a intrat in FALIMENT. Guvernul elen a anuntat ca nu da niciun ban FMI

Cristiana Petrariu Bota

Noul premier al Cehiei va fi, cel mai probabil, miliardarul Andrei Babis, un anti-european declarat, care ar putea impinge Praga la un divort de Bruxelles

Ioana Badulescu

Serviciul militar obligatoriu a fost reintrodus in Suedia, pe fondul evolutiei situatiei de securitate

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult