Viata bate filmul

Trupa Crew din Brasov, show la Romanii au Talent din 3 martie 2017

ROMANII AU TALENT, 3 MARTIE 2017. A fost show total in editia de vineri, 3 martie, a show-ului Romanii au Talent! Trupa Crew din Brasov a facut spectacol total pe scena, cu un street-dance exceptional, iar Mihaela Radulescu s-a declarat topita de ce a vazut.

„Daca reusim sa ajungem cat mai departe cu distractia, cu atat mai bine. Suntem pregatiti”, au spus membrii trupei Crew inainte de a intra pe scena.

ROMANII AU TALENT, 3 MARTIE 2017. Au debordat de energie si i-au ridicat pe toti in picioare! Dansul trupei a fost aplaudat la scena deschisan de public si de juriu.

Evolutia trupei brasovene pe scena de la i-a topit pe membrii juriului! A fost o doza maxima de talent! „Pe mine m-ati topit. Aratati si misto asa, pe mine m-ati topit”, a spus Mihaela Radulescu.

Trupa Crew a primit patru de DA, asadar o vedem in etapa urmatoare.

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EP. 93 REZUMAT, 3 MARTIE 2017. Dilara isi revine dupa accident insa nu-si aminteste ultimii ani din viata

Delia Ion

EXATLON 3 APRILIE 2018. Live Update. Razboinicii si Faimosii, urmeaza nominalizarea pentru eliminare

Ioana Badulescu

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 129 REZUMAT, 22 AUGUST 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult