7.8 C
România
27 octombrie 2020
Viata bate filmul

TRUPA MARIA, X FACTOR 2 octombrie 2015. Poveste impresionanta, voci magnifice. VIDEO

TRUPA MARIA, X FACTOR 2 octombrie 2015: TRUPA MARIA din Sebes a impresionat juriul X FACTOR. Cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani, membrii trupei Maria au ridicat sala in picioare. Sunt de religie catolica si au cantat magnific. Toti au ramas impresionati si la final au fost rasplatiti cu ropote de aplauze. Mai jos puteti vedea inregistrarea video.

TRUPA MARIA, X FACTOR 2 octombrie 2015: „Nu m-as fi asteptat” a spus Delia la final

Singuri au inceput sa cante de mici, tatal lor fiind preot. Au avut o sora cu numele Maria, care din pacate a murit, si ceilalti frati, opt de toti, au format trupa Maria in memoria surorii lor. „Am promis ca o sa ramanem uniti pana la moarte”, a  spus unul din membrii trupei MARIA. Si au cantat magnific!

TRUPA MARIA, X FACTOR 2 octombrie 2015: „Esti o soprana, poti face orice rol. Ati facut X FACTOR mai frumos. Multumim ca ati venit. Niste note absolut everestice. Va arunc voua cel mai frumos DA din lume. Este cel mai bun an X FACTOR pentru grupe”, a spus Horia Brenciu.

„Bravo ma copii, a fost surpiza. Bravo, nu ma asteptam. Pur si simplu va iubes,c raspunsul meu e DA. Anul asta mi se pare ca grupurile mi se pare mai bine ca in alti ani”, a spus Delia.

TRUPA MARIA, X FACTOR 2 octombrie 2015: „Sunteti cel mai bun grup pe care l-am vazut anul acesta. Bravo. Raspunsul meu este DA”, a spus Stefan Banica.

Trupa Maria a obtinut trei de DA de la juriul X FACTOR.

TRUPA MARIA, X FACTOR 2 octombrie 2015: Trupa Maria a participat si la concursul Romanii au Talent si au reusit sa ajunga pana in semifinala. Va prezentam mai jos prestatia trupei Maria de la X Factor si de la Romanii au Talent.

Sidonia Prodan, X FACTOR 2 octombrie 2015. VIDEO. Cea mai frumoasa voce, pe scena X Factor cu piesa Aliciei Keys

X FACTOR ROMANIA, 2 OCTOMBRIE 2015. LIVE ANTENA 1. AMIR, concurentul care a primit trei de DA

B52, X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015. VIDEO. Trupa B52 ar putea ajunge in FINALA X FACTOR

AMIR, X FACTOR 2015 – Moment istoric la X FACTOR. Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu au facut asta


Stiri pe aceeasi tema

TUDOR BILETCHI, ROMANII AU TALENT 22 APRILIE 2016. A venit special pentru Andra din Rep. Moldova

Cristiana Petrariu Bota

MA NUMESC ZULEYHA EPISODUL 5 REZUMAT, 16 IANUARIE 2020

Ioana Badulescu

NADIA BUDURUSI LA ROMANII AU TALENT 2016, EDITIA DIN 4 MARTIE

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult