13.3 C
România
27 septembrie 2022
Viata bate filmul

TRUPA MAXIMUM, ROMANII AU TALENT 2016. Dans traditional din Balti la Romanii au Talent

TRUPA MAXIMUM, ROMANII AU TALENT 2016. Trupa Maximum vine la ROMANII AU TALENT 2016 din Balti – Republica Moldova. Formata din tineri cu varste de circa 12 ani, trupa Maximum a primit patru de DA de la juriul ROMANII AU TALENT de vineri, 26 februarie 2016.

TRUPA MAXIMUM, ROMANII AU TALENT 2016. A fost un dans traditional moldovenesc foarte apreciat atat de publicul de la Romanii au Talent, cat si de juriu.

„Sunteti super buni”, le-a spus Mihaela Radulescu tinerilor care au dansat perfect pe scena si au starnit ropote de aplauze.

Iti recomandam: ROMANII AU TALENT 2016, LIVE 26 FEBRUARIE. Cele mai tari momente de la PRESELECTIILE ROMANII AU TALENT 2016

TRUPA MAXIMUM, ROMANII AU TALENT 2016. „Mi-a placut foarte mult, este genul de numar pe care il caut la Romanii au Talent. Va multumim pentru energie”, a spus si Andra.

La final, trupa Maximum a primit patru de DA si o vom revedea in etapa urmatoare ROMANII AU TALENT.

VINERI seara, de la 20:30, spectacolul ROMANII AU TALENT 2016 continua! Concurenti cu abilitati extraordinare sau extrem de amuzanti vor aduce pe scena momente senzationale, care vor starni reactii incredibile in randul juratilor, dar si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos se vor bucura de fiecare numar prezentat.

TRUPA MAXIMUM, ROMANII AU TALENT 2016
TRUPA MAXIMUM, ROMANII AU TALENT 2016

 

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 FEBRUARIE 2017. Georgiana si alti fosti concurenti au revenit in Casa MPFM!

Delia Ion

GALA SAPTAMANALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Lavinia si Emanuel continua competitia!

Delia Ion

BRAVO AI STIL, 12 DECEMBRIE 2016. Silvia, Cristina Mihaela, Andreea si Larisa, cine e castigatoarea finalei Bravo Ai Stil?

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult