Viata bate filmul

TUDOR BILETCHI, ROMANII AU TALENT 22 APRILIE 2016. A venit special pentru Andra din Rep. Moldova

TUDOR BILETCHI, ROMANII AU TALENT 22 APRILIE 2016. A venit special pentru Andra din Republica Moldova si a prezentat un moment pe care il poti asculta la nesfarsit. Juriul si publicul de la Romanii au Talent l-au aplaudat la scena deschisa dupa ce i-au ascultat vocea incredibil de armonioasa. Vezi video mai jos.

TUDOR BILETCHI, ROMANII AU TALENT 22 APRILIE 2016. Tudor Biletchi a venit din Ungheni, Republica Moldova, sa o cunoasca pe Andra la Romanii au Talent. Vocea lui a cucerit-o din prima secunda. Si nu doar pe Andra, ci pe intreg juriul emisiunii.

TUDOR BILETCHI, ROMANII AU TALENT 22 APRILIE 2016.Tudor Biletchi a interpretat la Romanii au Talent piesa Stay With Me. Si a impresionat tot juriul. Andrei i-a cantat special si melodia „M-am nascut intre Carpati”.

ITI RECOMANDAM: ROMANII AU TALENT 22 APRILIE 2016. VEZI AICI ultima editie de preselectii Romanii au Talent!

ROMANII AU TALENT 2016. Concurenti calificati in semifinalele Romanii au Talent 2016. De Paste e prima semifinala!

Vineri, 22 aprilie, este ultima editie a preselectiilor ROMANII AU TALENT 2016, in aceasta editie urmand a fi alesi concurentii pe care ii vom vedea in semifinalele Romanii au Talent 2016. Inainte de Paste va fi prima semifinala ROMANII AU TALENT 2016, adica pe 29 aprilie! Saptamana trecuta, show-ul Romanii au Talent le-a adus telespectatorilor momente surprinzatoare, emotie, pasiune si voie buna.

Cautarea romanilor talentati ia sfarsit vineri, 22 aprilie, noi concurenti demonstrandu-si talentul la Romanii au Talent 2016, de la 20:30, numai la PRO TV! Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au Talent, a adus saptamana trecuta in casele telespectatorilor momente incredibile, care au surprins, au emotionat si au aratat inca o data ca talentul autentic exista!

In editia din 22 aprilie, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu vor alege semifinalistii ROMANII AU TALENT 2016, cei care vor demonstra in show-urile live ca talentul poate fi aplaudat de o tara intreaga, in cursa pentru a ajunge erou national si a castiga marele titlu Romanii au talent!

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT 2016, editia trecuta. Un instalator de canalizare e dansator desavarsit!

O pustoaica a cantat divin Lie, Ciocarlie, la ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO


Romanii au talent 2016: Tudor Biletchi – Interpreteaza piesa Stay With Me pe romaniiautalent.protv.ro
Romanii au talent 2016: Tudor Biletchi – Interpreteaza piesa Stay With Me pe romaniiautalent.protv.ro

Articole asemănătoare

REZULTATE DEFINITIVAT 2015. Pe 14 iulie 2015 sunt afisate primele REZULTATE la DEFINITIVAT 2015

Lucy Ionesco

Florin, fost concurent in show-ul Mireasa pentru Fiul Meu, se intoarce in Romania! Ce s-a intamplat?

Bogdan

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 16 REZUMAT, 2 NOIEMBRIE 2016. Elif ia o decizie radicala pentru a scapa de acuzele celor din jur

Delia Ion