Autoritatea Electorala a anuntat cati romani din diaspora s-au inregistrat online ca alegatori in strainatate. Termenul limita expira in 22 de zile
Politica

Tudor Chirila a transmis un mesaj inainte de alegeri: Iesiti la vot! E o datorie sa incerci sa schimbi lucrurile in tara asta

Tudor Chirila a transmis un mesaj generatiei tinere inainte de alegerile parlamentare de duminica. Artistul a facut un apel in special tinerilor sa se prezinte la vot, chiar daca se gandesc sa plece din tara. „E o datorie a ta fata de tine sa incerci sa schimbi lucrurile in tara asta”, le transmite Tudor Chirila studentilor si nu numai.

„Eu cred ca este mai degraba o obligatie sa mergem la vot, decat un drept. E obligatia generatiei foarte tinere intre 18 si 30 de ani pentru ca inainte de a pleca din tara ar trebui sa se gandeasca daca n-ar fi mai bine sa incerce sa o schimbe. De fiecare data cand vrem sa facem o schimbare putem sa o facem prin vot.

Cred ca e o datorie a ta fata de tine sa incerci sa schimbi lucrurile in tara asta. Mi-as dori foarte mult ca gasca asta foarte tanara, studenti, elevi de 18 ani, sa se duca la vot. Hai sa aflam odata cum e cu tara asta, sa nu mai decida pentru noi o minoritate. Hai sa vedem cum sta treaba cand decide o majoritate si cand oamenii merg la vot in numar mare.

Mi-as dori sa va conving cumva, oricare ar fi votul vostru. Iesiti la vot!”, a spus Tudor Chirila pentru Pro TV.

Articole asemănătoare

Raspunsul lui Dragnea si Tariceanu la avertismentul transmis de Comisia Europeana: Este prost informata!

Ioana Badulescu

Legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, trimisa in Parlament de Guvernul Orban

Lucy Ionesco

Siegfried Muresan este propunerea PMP pentru postul de premier

Ioana Badulescu