-1.3 C
România
1 decembrie 2020
Turcescu
Social

Turcescu dezvaluie salariile nesimtite de la CNADNR

Jurnalistul Robert Turcescu dezvaluie, pe blogul sau, salariile uriase pe care le au directorii din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). „Fraieri care sîntem, fraieri: document în exclusivitate cu salariile şefilor CNADNR!”, este titlul materialului prin care Turcescu dezvaluie salariile de la CNADNR. Tabelul cu salariile directorilor de la CNADNR il puteti consulta la finalul acestui material.

Despre directorul general al CNADNR Narcis Neaga am scris aici, cu acte doveditoare, ca duce acasa in fiecare luna un purcoi de bani: 19.236 de lei. Dar astazi e vremea sa vedem cu ochii nostri ce fraieri sintem ca n-am avut o pila, un dram de noroc, o stea norocoasa sa ne angajeze si pe noi cineva la CNADNR, structura centrala, noteaza Turcescu.

Ia priviti salariile din „marea” Companie Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, asa cum erau ele la nivelul lunii octombrie a anului 2013. De atunci, avind in vedere ca s-au scremut si au mai dat in folosita niste petice de autostrada, probabil ca si salariile au mai crescut!, scrie jurnalistul Robert Turcescu pe blogul sau, care prezinta si un stat de plata, mai precizeaza Turcescu, prezentand un tabel cu salariile de la CNADNR.

In urma cu aproape o luna, Robert Turcescu scria despre salariul lui Narcis Neaga la CNADNR:

Pe 22 august 2013, fostul ministru al Marilor Proiecte, celebrul Dan Sova, il numea in functia de director al CNADNR pe Narcis Stefan Neaga, personaj controversat, despre care ziarul Gandul nota ca fusese cercetat şi destituit temporar, în octombrie 2012, din funcţia de director al Direcţiei Concesiuni din CNADNR. De ce l-a numit Sova tocmai pe Neaga avind in vedere trecutul lui tulbure in CNADNR e greu de spus. Dar documentele pe care le prezint azi, ne ajuta sa conturam ceva mai clar profilul personajului care gestioneaza si astazi din fruntea CNADNR un buget de peste 1,8 miliarde de euro pe an!

Va reamintesc, Neaga a devenit sef suprem la CNADNR pe 22.08.2012. La o luna distanta de la aceasta numire- care s-a produs printr-un ordin al ministrului Sova- adica, atentie, pe 18.09.2013, domnul Neaga a semnat un document extrem de important pentru linistea familiei sale: si-a majorat substantial salariul ajungind sa cistige, tineti-va bine, 19.236 de lei/luna! Adica atit cit ar fi trebui sa aiba, dar nu are inca, presedintele Romaniei. Iata dovada:

Neaga 4Am spus insa mai devreme ca aceasta majorare de salariu si-a semnat-o, practic, domnul Neaga pentru sine insusi. Iata in continuare un document prezentat in exclusivitate prin care veti vedea cum directorul in functie al CNADNR, numit de Sova in august 2013, si-a tras o ditamai majorare de salariu la o luna dupa ce a a preluat conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale:

Neaga 1Daca vi se pare halucinant aveti dreptate, dar va avertizez ca inca n-ati vazut tot! Inainte de a fi numit de Sova director general al CNADNR, domnul Neaga ocupa deja o pozitie importanta, de director al Directiei Concesiuni in cadrul acestei Companii Nationale, avind un salariu lunar de peste 6500 de lei. Numai ca, la un moment dat, in octombrie 2012, Neaga a fost destituit din aceasta pozitie dupa ce s-a constatat ca a introdus o… spaga in caietul de sarcini al licitaţiei pentru desemnarea firmei de consultanţă pentru reactualizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic-Braşov. Ziarul Gândul a dezvăluit cum, în caietul de sarcini, au fost trecute două condiţii care prevedeau că firma de consultanţă care va fi desemnată câştigător să pună la dispoziţia CNADNR un automobil nou în valoare de 25.000-30.000 de euro, precum şi un buget de instruire în ţară/străinătate a personalului CNADNR de 30.000-40.000 de euro.

In iunie 2013, Narcis Neaga s-a intors insa pe cai mari la sefia Directiei Concesiuni din CNADNR. Si cind spun pe cai mari ma refer, desigur, la un document doveditor si uluitor pe care vi-l prezint de asemenea in exclusivitate. Din el aflam ca salariul lunar al re-numitului director Neaga de la Concesiuni a sarit de la 6500 de lei lunar, la, atentie, 9476 de lei lunar! Dar si mai spectaculos este ca documentul pe care il veti vedea mai jos arata cum Neaga a incasat sporul de salariu incepind cu data de 01.06.2013, desi hirtiile care consfinteau majorarea au fost semnate pe 07.07.2013, adica dupa mai bine de o luna de zile distanta. Un soi de majorare retroactiva, sa spunem, ca sa folosim un eufemism in locul unei injuraturi.

[ot-caption title=”Salarii CNADNR” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/08/Salarii-CNADNR-turcescu.png”]

Stiri pe aceeasi tema

Nuntile, in vizorul ANAF. Tinerii casatoriti vor fi cautati de Fisc dupa luna de miere, statul le va cere nume, numere de telefon si adrese

Ioana Badulescu

UMF Bucuresti si UMF Targu Mures vor avea, incepand cu anul universitar 2018-2019, studenti la medicina militara anul I

Ioana Badulescu

Medicul Ion Uta, tatal lui Teo, trage un semnal de alarma catre medici: Incetati cu antibioticele!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult