5.3 C
România
25 februarie 2021
Politica

Turcescu si-a dat demisia din functia de consilier general la Primaria Capitalei

Robert Turcescu (PMP) a demisionat din functia de consilier general al Primariei Capitalei, ca urmare a alegerii sale in Parlamentul Romaniei. Postul ocupat de Turcescu in consiliul general urmeaza sa fie vacantat in sedinta CGMB din 30 ianuarie 2017.

Decizia de a-si da demisia din functia de consilier general a fost luata de Robert Turcescu ca urmare a alegerii sale pe postul de deputat in Parlamentul Romaniei din partea PMP.

Robert Turcescu a candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2016 din partea PMP Constanta, el fiind pe primul loc pe lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Dorel Onaca a deschis lista la Senat.

Recent, Robert Turcescu anunta pe pagina sa de socializare ca a discutat cu consilierii din judetul Constanta despre amendamentele pe care le va depune la proiectul de buget in sprijinul oamenilor de afaceri din judet si ca in curand isi va deschide un birou parlamentar in Constanta.

„M-am intilnit azi la Constanta cu o parte dintre consilierii locali, municipali si judeteni ai PMP. Am discutat despre amendamentele pe care le-am putea depune la proiectul de buget in sprijinul oamenilor din judet. Evident, am vorbit si chestiuni legate de strategia politica a partidului in urmatoarea perioada. Si nu in ultimul rind, am stabilit ultimele detalii pentru deschiderea biroului parlamentar „Deputat Robert Nicolae Turcescu” la adresa din Blvd. Mamaia nr.213″, a scris Robert Turcescu.

Stiri pe aceeasi tema

Protest in trafic fata de coloana oficiala a unui demnitar

Cristiana Petrariu Bota

47 de europarlamentari, scrisoare catre Guvernul Romaniei: Sunteti complici la incalcarea drepturilor omului. Acest lucru pune in pericol libertatea de circulatie a cetatenilor UE

Ioana Badulescu

Radu Zlati: Romania poate ataca decizia JAI si cotele obligatorii la Curtea Europeana de Justitie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult