Turneul "Duelul Viorilor" - un proiect Radio Romania - ajunge la New York si la Washington
Muzica

Turneul „Duelul Viorilor” – un proiect Radio Romania – ajunge la New York si la Washington

După şase ediţii de mare succes pe scenele din ţară şi din străinătate, Turneul „Duelul Viorilor” – un proiect marca „Radio România” – ajunge în această seară în prestigioasa Carnegie Hall din New York, după care luni se va afla la Kennedy Center for Performing Arts din Washington.

Dedicate Zilei Naţionale a României, evenimentele sunt organizate de Institutul Cultural Român din New York şi Ambasada României la Washington.

Cei trei muzicieni – violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru şi pianistul Horia Mihail – vor cânta pentru prima dată împreună pe aceste mari scene.

La cele două concerte au fost invitaţi reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la ONU şi în capitala americană.

Muzicienii vor interpreta cele mai aplaudate piese din istoria turneului, printre acestea: lucrări de mare virtuozitate de Şostakovici, Piazzolla, Grigoras Dinicu sau celebra Ciocârlia.

Stiri pe aceeasi tema

Concursul Enescu 2018. Juriul a a selectat 270 de tineri muzicieni pentru a participa la cea de-a XVI-a editie a competitiei

Ioana Badulescu

Inna concerteaza in Romania timp de doua saptamani

Bogdan

Ziua Indragostitilor aduce un regal de jazz la Paris: Ramona Horvath – „Love for Jazz”

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult