7.8 C
România
28 septembrie 2022
TVR
Social

TVR, executata silit de 700 de angajati intr-un proces colectiv. Televiziunea Romana ar urma sa plateasca salariile retroactiv

Televiziunea Romana a fost executata silit de angajati. TVR a pierdut in instanta intr-un proces colectiv cu 700 de angajati, astfel ca televiziunea ar urma sa plateasca retroactiv salariile angajatilor. Situatia ar urma sa fie gestionata de Guvernul Ciolos.

Angajatii TVR aveau in contract ca salariile sa se indexeze cu rata inflatiei, insa masura nu s-a aplicat in ultimii -7 ani. In consecinta, o parte din angajatii televiziunii au dat institutia in judecata, intr-un proces colectiv si au castigat.

TVR e buna de plata pentru ca trebuie sa plateasca retroactiv salariile angajatilor. Mai mult, angajatii pot chiar sa execute silit televiziunea. Si vorbim de sume impresionante. Un singur angajat are de recuperat si 20.000 de euro.

Au fost mai multe transe de angajati care au dat in judecata TVR. Unii au renuntat, constienti ca ar distruge Televiziunea Romana si au preferat sa-si pastreze locurile de munca. Altii au mers pana la capat. Au fost ultima transa si au castigat in instanta: 700 de angajati ai TVR au cerut indexarea cu rata inflatiei si acum trebuie sa-si recupereze banii retroactiv.

Situatia ajunge pe masa Guvernului Dacian Ciolos, care ar urma sa gestioneze situatia.

Related posts

Spectacolul „Hohote în Herăstrău”, cea mai nouă premieră de la Teatrul de Vară „Herăstrău” .

Teodora Badescu

Bolnavii de cancer au dreptul la medicamente noi

Lucy Ionesco

Cazinoul din Constanta va fi in sfarsit reabilitat. Lucrarile sunt programate sa inceapa in septembrie

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult