Radio Romania
Life

TVR si Radioul Public au o noua conducere. La SRTV a fost numita director interimar Doina Gradea

TVR si Radioul Public au o noua conducere. Plenul reunit la Camerei Deputatilor si Senatului au votat, miercuri, noii presedinti-directori generali ai Societatii Romane de Televiziune (SRTV) si ai Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR).

La SRTV a fost numita director interimar Doina Gradea. Au votat impotriva doar 24 de parlamentari USR. Anterior, Doina Gradea a fost audiata si validata de Comisiile reunite de cultura ale Parlamentului. Mandatul acesteia este de sase luni.

Tot miercuri, senatorii si deputatii au respins Raportul de activitate al SRTV pe anul 2016, ceea ce a atras de drept demiterea Consiliului de Administratie. Dupa validarea unui nou Consiliu de Administratie, acesta va vota un nou presedinte-director general.

Tot miercuri a fost votat noul presedinte al Consiliului de Administratie al SRR. Functia va fi ocupata de Georgica Severin, care in ultimele luni a ocupat interimar functia.

Stiri pe aceeasi tema

Sexologul Gabriela Marin: Vaginismul, o afectiune in general nediagnosticata de medicii ginecologici. Cum poate fi tratata

Ioana Badulescu

A murit Radu Horia Brenciu. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Marin Traian, realizatorul emisiunii „Un zambet pe 16 mm” si prezentatorul cunoscutului „Album duminical”, a murit

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult