5.6 C
România
27 februarie 2021
Radio Romania
Life

TVR si Radioul Public au o noua conducere. La SRTV a fost numita director interimar Doina Gradea

TVR si Radioul Public au o noua conducere. Plenul reunit la Camerei Deputatilor si Senatului au votat, miercuri, noii presedinti-directori generali ai Societatii Romane de Televiziune (SRTV) si ai Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR).

La SRTV a fost numita director interimar Doina Gradea. Au votat impotriva doar 24 de parlamentari USR. Anterior, Doina Gradea a fost audiata si validata de Comisiile reunite de cultura ale Parlamentului. Mandatul acesteia este de sase luni.

Tot miercuri, senatorii si deputatii au respins Raportul de activitate al SRTV pe anul 2016, ceea ce a atras de drept demiterea Consiliului de Administratie. Dupa validarea unui nou Consiliu de Administratie, acesta va vota un nou presedinte-director general.

Tot miercuri a fost votat noul presedinte al Consiliului de Administratie al SRR. Functia va fi ocupata de Georgica Severin, care in ultimele luni a ocupat interimar functia.

Stiri pe aceeasi tema

Dansez pentru tine, sezonul 14: De ce a fost inlaturat Wilmark din juriu?

Bogdan

NEVERSEA 2018 se va desfasura in perioada 5 – 8 iulie. Primele 5.000 de abonamente vor fi puse in vanzare miercuri

Ioana Badulescu

AFERIM a avut premiera in Romania. Filmul ruleaza, incepand de vineri, in cinematografe

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult