Viata bate filmul

TWINS, X FACTOR. VIDEO. Nepoatele parintelui Galeriu au cantat demential pe scena X FACTOR

TWINS, X FACTOR 2015. The Twins este trupa feminina care a facut show la X FACTOR de vineri, 9 octombrie 2015. Grupul The Twins este format din Ruxandra si Beatrice, care sunt de fapt nepoatele părintelui Galeriu. Ruxandra si Beatrice au fiecare varsta de 43 de ani, insa sunt binecuvântate cu tinerețe fără bătrânețe, pentru ca nu le dai mai mult de 25 de ani! Ruxy şi Betty, adica trupa THE TWINS, au fost aplaudate la scena deschisa ed publicul X FACTOR. Vezi mai jos video cu interpretarea celor de la TWINS.

TWINS, X FACTOR 2015. Ruxandra și Beatrice au stat mult timp în culise. Alături de mama lor, prin culisele sălilor de teatru. De aici pasiunea, de aici experiența în muzică.

Gemene – una este cu 30 de minute mai mare, dar cealaltă are avantajul frumuseții, atunci când râde. Pe scenă sunt de ani de zile, mai precis, de 20 de ani!

DEEA, X FACTOR. Andreea Ienciu de la INSULA IUBIRII are FACTORUL XXX. VIDEO

TWINS, X FACTOR 2015. Sunt fermecătoare si au demonstrat-o din plin la X FACTOR. Gropițe, latex și piele din cap până-n picioare, zâmbete până la urechi și energie ca la 20 de ani. Ruxy și Betty, totuși, au câte 43 de ani fiecare. Sunt nepoatele unuia dintre cei mai importanți duhovnici ai Ortodoxiei române, preot și profesor de teologie – părintele Constantin Galeriu.

Vorbesc mult, repede, te amețesc plăcut. Chip și Dale în formă umană și-au scuturat energie pe Shake It Off – Taylor Swift și-au primit un triplu DA.

GEORGE BALOG, X FACTOR 2015. VIDEO. Un tip cu muschi si tatuaje face valuri pe scena X FACTOR

Stiri pe aceeasi tema

TE VREAU LANGA MINE 14 MARTIE 2017. Sorin a avut parte de un nou esec la paravan

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 60 REZUMAT, 21 IUNIE 2016. Dilara si Harun, la un pas de o tragedie. Deniz isi inmormanteaza mama

Delia Ion

TRADAREA EPISODUL 90 REZUMAT, 17 MARTIE 2015. Toata lumea este socata de moartea lui Aydin

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult