8.3 C
România
28 octombrie 2020
Viata bate filmul

TWINS, X FACTOR. VIDEO. Nepoatele parintelui Galeriu au cantat demential pe scena X FACTOR

TWINS, X FACTOR 2015. The Twins este trupa feminina care a facut show la X FACTOR de vineri, 9 octombrie 2015. Grupul The Twins este format din Ruxandra si Beatrice, care sunt de fapt nepoatele părintelui Galeriu. Ruxandra si Beatrice au fiecare varsta de 43 de ani, insa sunt binecuvântate cu tinerețe fără bătrânețe, pentru ca nu le dai mai mult de 25 de ani! Ruxy şi Betty, adica trupa THE TWINS, au fost aplaudate la scena deschisa ed publicul X FACTOR. Vezi mai jos video cu interpretarea celor de la TWINS.

TWINS, X FACTOR 2015. Ruxandra și Beatrice au stat mult timp în culise. Alături de mama lor, prin culisele sălilor de teatru. De aici pasiunea, de aici experiența în muzică.

Gemene – una este cu 30 de minute mai mare, dar cealaltă are avantajul frumuseții, atunci când râde. Pe scenă sunt de ani de zile, mai precis, de 20 de ani!

DEEA, X FACTOR. Andreea Ienciu de la INSULA IUBIRII are FACTORUL XXX. VIDEO

TWINS, X FACTOR 2015. Sunt fermecătoare si au demonstrat-o din plin la X FACTOR. Gropițe, latex și piele din cap până-n picioare, zâmbete până la urechi și energie ca la 20 de ani. Ruxy și Betty, totuși, au câte 43 de ani fiecare. Sunt nepoatele unuia dintre cei mai importanți duhovnici ai Ortodoxiei române, preot și profesor de teologie – părintele Constantin Galeriu.

Vorbesc mult, repede, te amețesc plăcut. Chip și Dale în formă umană și-au scuturat energie pe Shake It Off – Taylor Swift și-au primit un triplu DA.

GEORGE BALOG, X FACTOR 2015. VIDEO. Un tip cu muschi si tatuaje face valuri pe scena X FACTOR

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 24 MAI 2017. Ajax vs Machester United in prima finala europeana a sezonului

Bogdan

FINALA SAPTAMANALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 OCTOMBRIE 2015. Mama Loredanei, acuze grave la adresa lui Tudor si a Elizei

Delia Ion

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE. Pregatiri de nunta, finala Mireasa pentru Fiul Meu minut cu minut

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult