UDDI si What’s Up – Scumpa domnisoara. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 13, 2013 09:32

UDDI si What’s Up – Scumpa domnisoara. VIDEO

UDDI si What’s Up au lansat piesa “Scumpa domnisoara”, compusa de Randi si What’s Up, o coproductie Famous Production – Cat Music România. “Scumpa domnisoara” este cel de-al doilea single din cariera fostului concurent X Factor, Dragoș Udilă.

UDDI și What’s Up și-au unit forțele într-un featuring care o descrie pe cea care le-a furat liniștea. Este povestea fiecăruia dintre noi, la un moment dat, atunci când apare o persoană în viața ta și pentru prima oara îți vine să lași totul în urmă și să fugiti împreună.

Compusă de Randi şi What’s Up, Scumpă domnișoară este o coproducție Famous Production – Cat Music România și reprezintă cel de-al doilea single din cariera fostului concurent X Factor, Dragoș Udilă. Artistul s-a remarcat prin naturalețea și ușurința cu care interpretează compoziții dintr-o diversitate de genuri muzicale. De la Jazz la Rap, până la Soul și Reggae, UDDI își adaptează stilul, iar flow-ul și atitudinea i-au adus nu numai aprecierea fanilor, ci și pe cea a unor nume importante din industria muzicală.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.