Udrea, la ICCJ: Ma astept ca in dosarul “Gala Bute” sa fiu achitata

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 1, 2017 12:08

Udrea, la ICCJ: Ma astept ca in dosarul “Gala Bute” sa fiu achitata

Elena Udrea a venit, miercuri,  la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde se judeca ultimul termen din dosarul “Gala Bute”. Udrea le-a spus jurnalistilor ca se asteapta ca in dosarul ”Gala Bute” sa fie achitata, precizand ca nu se pot da condamnari pe denunturi mincinoase. 

“Nu am emotii pentru astazi. Se cer pedepsele, se cere si achitarea. Ma astept ca in acest dosar sa fiu achitata. Nu cred ca se pot da condamnari pentru denunturi mincinoase neprobate timp de doi ani in instanta”, a precizat Elena Udrea.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbat miercuri ultimul termen in dosarul “Gala Bute” in care Elena Udrea este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

La acest ultim termen, judecatorii il vor audia pe Felix Tataru, dupa care procurorul de sedinta si avocatii vor tine pledoariile finale, urmate de ultimul cuvant al inculpatilor.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.