Udrea: PMP are un tata, pe Traian Basescu, si o mama, pe Elena Udrea

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 25, 2016 10:07

Udrea: PMP are un tata, pe Traian Basescu, si o mama, pe Elena Udrea

Elena Udrea, candidata independenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat la RFI ca si-ar dori un Guvern cu Traian Basescu premier si a tinut sa puncteze ca daca PMP are un tata, in persoana lui Traian Basescu, atunci are si o mama, pe Elena Udrea. Totodata, candidata a vorbit si despre problemele pe care le are in justitie, afirmand ca “sistemul” a vrut ca ea sa fie prezentata in campanie “ca un simbol al politicienilor cu probleme penale”.

Elena Udrea si l-ar dori pe Traian Basescu premier: “Daca PMP are un tata, ca sa vorbesc metaforic, pe Traian Basescu, sigur are si o mama, pe Elena Udrea. Am condus Partidul Miscarea Populara, in timpul meu, acest partid a avut rezultate foarte bune si la europarlamentare si la prezidentiale si evident ca mi-as dori in calitate de parlamentar independent sa votez un Guvern cu Traian Basescu prim-ministru”.

Despre problemele din justitie pe care le are, Elena Udrea considera ca sistemul a vrut ca ea in timpul campaniei sa fie prezentata permanent ca un simbol al politicienilor cu probleme penale si cere ca dosarele pe care le are sa fie judecate in mod corect, nu la presiunea sistemului.

“Cetatenii au posibilitatea sa aleaga pe cine doresc sa-i reprezinte in timpul unor alegeri. Pe de alta parte, sistemul asta a vrut, ca eu in timpul campaniei sa fiu permanent prezentata ca un simbol al politicienilor care au probleme penale, de aceea sunt toata ziua ba la DNA, ba la iCCJ. Problemele pe care eu le am in justitie sau dosarul pe care eu il am in justitie trebuie sa mearga mai departe, conform legilor din Romania si judecat, desigur, in mod corect, nu la presiunea sistemului”, a mai spus Elena Udrea intr-o interventie la RFI.

Interventia audio o puteti asculta pe site-ul RFI.

Citeste si: Basescu, apel catre electoratul fostului PDL: La lupta, basisti! Mai ajutati-ma o data sa construiesc un partid pentru Romania

Elena Udrea vrea sa fie mireasa lui Adrian Alexandrov, la 3 ani de la divortul de Cocos

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.