Social

Uliana Ochinciuc, audiata la Parchetul General in dosarul Hexi Pharma

Uliana Ochinciuc, sotia patronului Hexi Pharma Dan Condrea, este audiata, luni, la Parchetul General in calitate de martor in dosarul dezinfectantilor diluati.

Magistratii judeca contestatia procurorilor la decizia ca directoarea companiei Hexi Pharma sa fie cercetata in arest la domiciliu. Flori Dinu este acuzata ca i-ar fi inselat pe directorii spitalelor cu care Hexi Pharma avea contracte, carora le-ar fi vandut dezinfectanti diluati.

Uliana Ochinciuc, din Republica Moldova, s-a casatorit cu Dan Condrea pe 22 mai 2012. La data de 22 mai 2016, ziua in care patronul de la Hexi Pharma intra cu masina intr-un copac de pe soseaua Buftea-Corbeanca si murea pe loc, se implineau patru ani de la nunta lor din Republica Moldova. Se spune ca in seara accidentului Uliana si-a identificat sotul dupa haine si cateva alunite.

Vezi si: Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, in stare de SOC. FOTO

Laura Condrea, fosta sotie a lui Dan Condrea, mesaj despre fiica lor si implicarea SRI

Testamentul lui Dan Condrea, actualizat pe 6 mai. Cui i-a lasat intreaga avere Dan Condrea

Cadavrul lui Dan Condrea, reconstruit de legisti in sala de autopsie

„E impreuna cu o tanara de 32 de ani din Republica Moldova, Uliana Ochinciuc. Dupa ce a venit Uliana de la Chisinau, chiar nu mai sufla nimeni in firma! Unul dintre oameni a vrut sa reclame ceva la autoritati si i s-a spus, calm, ca Uliana stie niste racketi care pentru 5.000 de dolari…Uliana a aparut in firma cu o verisoara, doi frati gemeni, toti angajati intre timp, si cu promisiunea ca aduce, daca e nevoie, si pe amicii pastilati. Nimeni nu s-a indoit de cuvantul ei si n-au mai existat discutii”, scria recent Catalin Tolontan in Gazeta Sporturilor.

Articole asemănătoare

Postul Craciunului incepe pe 15 noiembrie 2016. Ce trebuie sa respecte credinciosii in cele 40 de zile de rugaciune

Delia Ion

Inspectorii ISU, implicati in scandalul Colectiv, sponsorizati de firmele controlate

Lucy Ionesco

Autocarul implicat in accidentul din Brasov apartine Maxibus Trans din Valea Adanca, Iasi

Lucy Ionesco