Un barbat presupus inarmat, identificat la parada militara de Ziua Nationala. El se afla in zona de securitate a presedintelui Iohannis

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 1, 2015 12:20

Un barbat presupus inarmat, identificat la parada militara de Ziua Nationala. El se afla in zona de securitate a presedintelui Iohannis

Un barbat a fost retinut de autoritati la parada militara de Ziua Nationala din Piata Constitutiei din Bucuresti. Barbatul a fost identificat dupa ce s-au primit informatii ca acesta ar fi fost inarmat cu un pistol. Acesta era in zona de securitate in care se afla presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

UPDATE: S-a dovedit ca alarma privind prezenta unui barbat inarmat in zona de securitate a lui Klaus Iohannis de la parada militara din Piata Constitutiei era o alarma falsa.

Barbatul a fost identificat dupa ce o persoana a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat prezenta unei persoane despre care s-a presupus ca este inarmata.

In urma cercetarilor se va stabili daca persoana care a sunat la 112 a spus adevarul sau a dorit sa puna degeaba pe jar autoritatile.

LA MULTI ANI, ROMANIA! Parada Militara de Ziua Nationala LIVE din Piata Constitutiei

2.600 de militari au defilat in Piata Constitutiei, de Ziua Nationala, iar elicoptere si avioane de lupta si de transport au zburat pe cerul Capitalei. Parada s-a desfasurat pentru al doilea an la rand in Piata Constitutiei si nu la Arcul de Triumf, un simbol al zilei de 1 Decembrie 1918.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Nationala: 1 Decembrie este inca un pas spre acel viitor pe care ni-l dorim cu totii

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.