Un cunoscut ziar dispare de pe print de la 1 iulie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 30, 2016 10:33

Un cunoscut ziar dispare de pe print de la 1 iulie

Un cunoscut ziar dispare de pe print, de la 1 iulie, alaturandu-se teancului de publicatii disparute de pe piata in ultimii ani, intr-o lume in care ziarul tiparit a fost inlocuit de cel online si mai ales de social-media. Este vorba despre tabloidul Ring, care se retrage si el de pe tarabe.

Ziarul Ring va disparea de la chioscuri incepand cu data de 1 iulie 2016, dar va ramane pe online. Informatia este prezentata de DC News, care precizeaza ca incepand cu data se 1 iulie, bucurestenii obisnuiti sa citeasca ziarul Ring mai ales in metrou nu vor mai putea face asta, pentru ca varianta tiparita dispare.

Zilnic, in ultimii noua ani, in statiile de la metrou, circa 100.000 de exemplare din Ring erau distribite gratuit, dar din cauza costurilor ridicate cu hartia si distributia, patronii ziarului au decis sa renunte la varianta tiparita.

Ziarul Ring va putea fi citit in varinta online, mai noteaza DC News.

Iti recomandam si: Dragos Patraru a realizat ultima emisiune Starea Natiei la TVR. Dezvaluiri incredibile despre situatia din Televiziunea Publica

Moise Guran a avut de ales inainte sa renunte la emisiunea Biziday. A preferat generatia bizi, care nu mai sta in fata televizorului

O prezentatoare tv cunoscuta pleaca de la Antena 1

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.