un destin la rascruce
Viata bate filmul

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 11, 7 SEPTEMBRIE 2015. Neriman si Macit se evita si nu formeaza inca un cuplu

UN DESTIN LA RASCRUCE 7 SEPTEMBRIE 2015. Neriman se gaseste din nou intre cei doi barbati. Sinasi vrea sa il ia la bataie pe Macit insa intervine Neriman care ii spune fostului ei iubit sa plece pentru ca nu se mai vede niciodata intr-o relatie cu el.

UN DESTIN LA RASCRUCE 7 SEPTEMBRIE 2015. Surprinzator, dupa plecarea lui Sinasi, Neriman ii spune si lui Macit ca intalnirile dintre ei ar trebui sa ia sfarsit pentru ca ea nu crede in iubirea pe care afaceristul i-o jura.

UN DESTIN LA RASCRUCE 7 SEPTEMBRIE 2015. Macit ajunge la birou si poarta o discutie prelungita cu Onur. Prietenul sau ii marturiseste ca nu este deloc implicat intr-o relatie cu Pelin si ca fosta lui iubita vroia doar sa-l faca gelos.

CITESTE SI: UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 12, 8 SEPTEMBRIE 2015. Pelin o manipuleaza pe Neriman si provoaca disensiuni intre aceasta si Macit

UN DESTIN LA RASCRUCE 7 SEPTEMBRIE 2015. Pelin isi da seama ca Macit aflase adevarul despre asa-zisa ei relatie cu Onur si incearca sa glumeasca cu acesta insa Macit nici nu o baga in seama.

UN DESTIN LA RASCRUCE 7 SEPTEMBRIE 2015. Cihan ii face curte in continuare verisoarei lui Neriman si o invita chiar la o cafenea. Saika nu face insa decat sa-l ironizeze pe Cihan si sentimentele acestuia pentru o fata pe care de altfel nu o cunostea foarte bine.

CITESTE SI: UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 10, 4 SEPTEMBRIE 2015. Neriman castiga o bursa pusa in joc de mama lui Macit

Nezahat se simte foarte nefericita in conditiile in cae nici dupa schimbarea de look, Cihan nu o vedea mai mult decat o „sora”. O acuza pe mama si Zehra ca i-a protejat intotdeauna pe fratii ei si pe ea a lasat-o nefericita.

Neriman are parte de un conflict verbal cu Fahrye pe tema relatiei cu Macit. Neriman isi asigura apropiatele ca nu se va mai vedea cu Macit in conditiile in care din acesta nu mai parea foarte intresat sa o caute.

Fahrye si Saika ar vrea insa ca Neriman sa aiba o relatie cu Macit si isi exprima deschis aceasta dorinta. Primul care face o miscare este Sinasi care vine la eriman pentru a purta o noua discutie referitoare la un posibil viitor impreuna.

Asli incepe sa refuze contactele intime cu sotul ei pe motiv ca este insarcinata. Rememoreaza insa cu tristete momentul in care, inainte de casatorie, fusese violata de acesta intr-o casa parasita.

Pelin il cauta in continuare pe Macit si incearca sa intre in vorba cu el de fiecare data cand i se iveste ocazia insa nu primeste din parta acestuia acelasi tratament.

Saika se decide sa le spuna celor din familie ca a fost agajata de Macit. Ii da mamei sale o carte de vizita in care se vedea clar ca lucra pentru familia Arcaoglu si mama ei ramane surprinsa total de aceasta veste.

Inci verifica mapele cu lucrari trimise pentru bursa de pictura si o alege pe aceea a lui Neriman, care este imediat anuntata si se bucura impreuna cu Fahriye. in acea dupa amiaza Neriman merge la primul ei curs si la prima intalnire cu profesoara ei de pictura, Inci.

Pe drum se intalneste cu sinasi, care-i spune despre contractul muzical, iar ea despre bursa castigata. sinasi o conduce pana la poarta atelierului. Neriman intra apoi bate la usa intredeschisa a unui birou si striga daca este cineva acolo… De dupa usa apare Macit sorbind dintr-o cana de cafea.

Stiri pe aceeasi tema

VIATA BATE FILMUL. Tinerelul si femeia experimentata!

Delia Ion

BACALAUREAT 2015. SUBIECTE BAC 2015. Proba competentelor digitale. Proba D

Cristiana Petrariu Bota

EXATLON 7 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Eliminare in echipa Razboinicilor, cum se va descurca tabara

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult