UN DESTIN LA RASCRUCE (2)
Viata bate filmul

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 16 REZUMAT, 14 SEPTEMBRIE 2015. Neriman si Macit petrec clipe de vis la un popas din padure

UN DESTIN LA RASCRUCE LUNI 14 SEPTEMBRIE 2015. Are loc o adevarata confruntare intre Macit si Sinasi cu Neriman, Pelin si Cihan in rol de spectatori. Pelin intervine si o ameninta pe Neriman ca Macit se va plictisi repede de ea si dupa ce o va parasi nu ii va mai pasa nimanui de ea si va ramane singura.

UN DESTIN LA RASCRUCE LUNI 14SEPTEMBRIE 2015. Sinasi sara sa-l bata pe Macit insa cei doi sunt despartiti de Neriman. Starea de tensiune persista pana cand vine Sahika care ii anunta pe toti ca se apropie Faiz, tata lui Neriman. Aceasta il roaga pe Macit sa plece din cartierul lor si afaceristul se invoieste sa paraseasca mahalaua impreuna cu Pelin.

UN DESTIN LA RASCRUCE LUNI 14 SEPTEMBRIE 2014. Inci se vede nevoita sa-i marturiseasca sotului ei ca Macit este indragostit de Neriman si ca vine sa o vada zilnic la ea, la atelierul de pictura. Kerim intelege pericolul care pluteste asupra lui si in momentul in care se intalneste cu Macit in living, il ameninta ca-l va goni de acasa daca nu va termina relatia cu fata cea saraca.

UN DESTIN LA RASCRUCE LUNI 14 SEPTEMBRIE2014. Ca si in ate cazuri, Sahika dovedeste ca are o experienta de viata importanta. Ea ii spune lui Neriman ca ea are dreptul la o parte din averea pe care o mostenise familia lui Pelin.

UN DESTIN LA RASCRUCE LUNI 14 SEPTEMBRIE2014. Acesta este si subiectul care creeaza neintelegeri intre Selim si Faizal. Femeia isi ameninta sotul ca daca mai persista in ideea de a-i da actiuni la firma lui Neriman, il va parasi impreuna cu cele doua fiice ale lor.

CITESTE SI: UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 15, 11 SEPTEMBRIE 2015. Neriman si Macit sunt colegi la atelierul de pictura

Asli pare a nu face fata tensiunii create de situatia in care se afla. Le spune mamei sale si lui Gulter ca este gata sa avorteze in conditiile in care nu mai are niciun sentiment fata de Emre, tatal copilului. Zehra o implora sa nu faca acest gest si sa lupte alaturi de viitorul ei nepot, asa cum a facut si ea care si-a crescut copiii fara tata.

Emre nu stie cum sa procedeze cu sotia lui fugita de acasa insa Gulter, mama lui, il asigura ca Asli va veni singura acasa in momentul in care sarcina ei va deveni vizibila si glasul strazii va pune presiune pe tanara.

Macit si Neriman pleaca impreuna intr-o zona pitoreasca unde ningea foarte frumos, fara ca cineva sa stie de acest lucru. Pelin il cauta pe Macit pentru a-i aminti de o intalnire dintre ei doi si Onur insa nu reuseste sa dea de el. Nu stie ce s-a intamplat si merge la Sahika pentru a afla daca cei doi sunt impreuna.

Sahika o suna pe Neriman insa aceasta nu-i raspunde. Nici nu ar fi avut cum caci Neriman si Macit petreceau clipe frumoase impreuna. Cei doi au nevoie sa se sprijine reciproc pentru a nu aluneca si geralizeaza aceasta situatie si pentru intreaga viata. Macit ii spune lui Neriman ca are mare nevoie de ea in acest moment chiar daca mai tariu ea se va plictisi de el.

Cei doi pleaca impreuna catre un poas din padure, tinandu-se de mana, si aleg sa-s petreaca seara n jurul unui foc, alaturi de un alt grup de tineri si de cantecul de chitara venit din apropiere.

Pelin si Onur ajung acasa la Macit si afla ca nu este acasa. Raman foarte surprinsi nestiind in continuare unde ar putea fi acesta. Macit o conducea acasa pe Neriman care imediat este luata la intrebaru de tatal sau care nu stiuse pe unde ratacea fiica sa.

Neriman ii spune ca a intarziat impreuna cu o colega de la atelierul de pictura lucru care fae ca Faiz sa-i interzica fiicei sale sa mai merga la atelierul lui Inci. Neriman discuta la telefon cu Fahriye careia ii spune ca ea si Macit doar au dansat impreuna. Pelin asculta o convorbire dintre Macit si Neriman si gandeste la noi cai de a-i desparti pe cei doi.

A doua zi dimineata niste lucruri se pun in miscare. In familia lui Selim este oarecare freamat. Faizal, Duygu si Pelin observa ca tatal lor a plecat dar sunt nedumerite ca nu raspunde la telefon. Duygu presupune ca s-o fi dus la firma, dar menajera care se afla in incapere, zambeste si doar da din cap ca nu.

Fahriye afla despre ce s-a petrecut ieri dar si ca Neriman nu mai are voie la atelier. Indrazneata cum este, ii spune ce are de spus lui Faiz dar inainte ca el sa poata raspunde ceva, se aude soneria. La usa, Selim ii zambeste lui Neriman care venise sa deschida.

Articole asemănătoare

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 NEAMT – EDU.RO. Ce rezultate la Evaluare Nationala au obtinut elevii din Piatra Neamt, Roman si Targu Neamt

Lucy Ionesco

GALA BRAVO AI STIL 11 NOIEMBRIE 2017. Ce vedem in gala de saptamana aceasta, cine este concurenta eliminata

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IULIE 2015. Cristian si Elly, zi relaxanta la piscina

Delia Ion