7.8 C
România
18 mai 2024
UN DESTIN LA RASCRUCE
Viata bate filmul

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 25 DIN 25 SEPTEMBRIE 2015. Parintii lui Pelin ii impune lui Macit sa se casatoreasca cu fiica lor

UN DESTIN LA RASCRUCE. La spital, Macit este ingrijorat de starea de sanatate a tatalui sau despre care nu se stia daca va suferi o interventie chirurgicala. Neriman are de trecut testul reprezentat de tatal ei. Ii spune despre Macit, fara insa a-i spune numele de familie al acestuia, dar si ca se intalneste de mai mult timp cu el.

UN DESTIN LA RASCRUCE. Mai mult decat atat, Neriman il anunta pe tatal ei ca fusese ceruta in casatorie de Macit lucru care il ia prin surpindere pe Faiz. Acesta decide sa ia masuri radicale. Ii interzice sa mai mearga la atelierul de pictura dar ii si ia telefonul pentru a nu mai putea lua legatura cu Macit.

UN DESTIN LA RASCRUCE. In casa lui Emre are loc un nou episod in care acesta o cearta din nou pe Asli si ii interzice sa se mai duca la mama ei sau sa-l mai invite pe Sinasi in casa lui. Asli are un nou moment de tarie si spune ca nu vrea sa nasca in acea casa insa dupa un nou episod in care Kader joaca rol de victima, Emre decide sa se mute intr-o noua casa, doar ei doi.

UN DESTIN LA RASCRUCE. Amanta lui Kerim vrea sa-l vada la spital insa acolo apre si Inci care o alunga fara ca aceasta sa poata spune ceva. Pelin discuta cu parintii ei despre frauda incare era implicat Kerim.

UN DESTIN LA RASCRUCE. Pelin recomnada ca aceasta informatie sa ramana secret deoarece ar fi putut atrage neincrederea tuturor clientilor si firma s-ar fi confruntat cu grave probleme financiare.

Tot Pelin vine cu solutia perfecta. Le vorbeste parintilor despre o casatorie dintre ea si Macit, miscare de efect pentru toata lumea. Faizal pare a se opune acestei idei pe cand Selim o intreaba pe fata lui despre sentimentele care exista in acest moment intre ea si Macit.

Neriman reuseste sa ia legatura cu Macit prin intermediul lui Fahriye venita in vizita la ea. Desi Faiz ii spune ca nu ii este prietena fiicei ei daca ii acopera prostiile, Fahriye ii da telefonului lui Neriman care vorbeste cu Macit insa ii spune ca telefonul ei este stricat si ca acesta este motivul pentru care nu au reusit sa mai vorbeasca.

Kerim este vizitat la spital de Selim si de Faizal care nu se abtin sa nu treaca la atac de cum ajunsesera langa bolnav. Inci le recomanda celor doi sa se retraga in afara salonului si sa discute despre situatia creata.

Selim si Faizal ii spun lui Inci ca problemele sunt atat de grave incat numai o casatorie intre Macit si Pelin ar putea redresa situatia. Ii da chiar un termen mamei lui Macit, lasand-o pana a doua zi sa-si convinga fiul.

Inci discuta cu Macit despre aceasta problema. Ii explica faptul ca delapidarile tatalui sau pot fi acoperite printr-o casatorie a lui cu Pelin, urmata de cedarea sefiei companiei catre el. Extrem de tulburat, Macit neaga aceasta varianta insa nu ofera deocamdata un raspuns decisiv.

Articole asemănătoare

BARCA-REAL MADRID, DERBY-UL SPANIEI DIN 22 MARTIE 2015

Bogdan

CE INSEAMNA CAND VISEZI NISIP. Reprezentari cu simboluri pozitive dar si negative

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 NOIEMBRIE 2016. Un fost concurent, pregatit sa intre in Casa MPFM

Delia Ion