14.5 C
România
26 septembrie 2022
Sport

Un fan al echipei Universitatea Craiova si-a vopsit casa in alb si albastru, iar icoana lui e un tablou cu Balaci

Un fan al echipei Universitatea Craiova si-a vopsit casa in alb-albastru, culorile clubului. Marian Dima iubeste Universitatea Craiova de cand se stie si spune ca, pentru el, CSU reprezinta aceeasi echipa care in urma cu multi ani scria istorie.

Universitatea Craiova, a avut de-a lungul anilor, mulți suporteri inflacarati. Stadionul Ion Oblemenco, în vremurile bune ale echipei de fotbal, era neîncăpător. Acum, bătrânul Oblemenco a fost demolat, în locul lui ridicându-e o nouă arenă ce ar trebui să fie gata la sfârșitul anului.

Dacă stadionul nu mai este, suporteri sunt. Potrivit Europa FM, unii dintre ei au găsit metode inedite de a-și arăta iubirea față de echipa fanion a Olteniei.

Casa Universitatii Craiova

Cel mai mare fan al Craiovei… nu e din Craiova. E din Bals. Casa lui e usor de gasit, pentru ca peste tot scrie Universitatea Craiova.

„Asta e casa Universitatii Craiova”, se lauda cel mai infocat oltean. A vopsit-o in alb si albastru, iar icoana lui e un tablou cu Balaci.

Marian Dima vrea sa-si vopseasca si acoperisul alb-albastru

Marian Dima iubeste Universitatea Craiova de cand se stie. „Tinem si cu aceasta echipa, CSU Craiova, pentru ca este echipa noastra, sunt culorile alb-albastre pe care noi le iubim”, spune suporterul.

Cel mai infocat fan al Craiovei vrea sa-si vopseasca si acoperisul in alb-albastru. „Sa ne unim cu totii, toate galeriile din Craiova, si sa strigam „Hai, Universitatea””, e dorinta lui.

[ot-caption title=”Hai, Universitatea!” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2016/03/marian-dima-u-craiova.jpg”]

Related posts

Simona Halep ar putea primi titlul de „jucatoarea anului” din partea WTA

Delia Ion

Horia Tecau si Jean Julien Roger s-au calificat in semifinalele turneului de la Shanghai

Delia Ion

AMENDA ONJN VS PARIORI. INTERVIU cu avocatul Vladimir Naciu despre cum se poate contesta amenda ONJN si ce sanse au pariorii in instanta

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult