Un interviu cu Sebastian Ghita, difuzat simultan de patru televiziuni: trei de stiri si TVR

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 15, 2018 11:32

Un interviu cu Sebastian Ghita, difuzat simultan de patru televiziuni: trei de stiri si TVR

Un interviu cu Sebastian Ghita a fost difuzat simultan, miercuri seara, de patru televiziuni, dintre care trei de stiri si TVR. Realizat de Ion Cristoiu in Serbia, interviul cu Sebastian Ghita a fost difuzat simultan de TVR, B1 TV, Antena 3 si Romania TV, scrie Pagina de Media.

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat in interviu ca procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploiesti, voia sa il bage in celula cu batausi, ca nu putea convinge autoritatile in legatura cu intentiile acestuia, motiv pentru care a ales sa fuga. Ghita a mai spus ca o va intreba pe „prietena Codruta”, daca a complotat cu acei oameni sa ii faca rau.

In ceea ce priveste inregistrarile difuzate dupa plecarea sa, Sebastian Ghita a spus ca acestea erau trimise intr-un plic inchis, sigilat si lasat ori la intrare, ori într-un birou, ori la poarta, astfel incat sa nu ajunga de fiecare data in acelasi loc.

Difuzarea materialului a inceput la ora 21.00 si s-a incheiat la 21.44 la toate posturile de televiziune. Posturile de stiri Digi 24 si Realitatea TV nu au difuzat interviul cu Sebastian Ghita.

In timp ce TVR si B1 TV au preluat imaginile de la Romania TV, cu tot cu „explozivul” de sub sigla, postul Antena 3 a difuzat imaginile cu watermarkul Evz si adaugand „Exclusiv”.

Ulterior, Sebastian Ghita a intrat in direct pe postul pe care il controleaza – Romania TV – unde a adus o serie de acuzatii la adresa DNA privind falsificarea de probe in dosarul in care este cercetat, mai noteaza paginademedia.ro.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.