Un jurnalist de la Antena 1, gatuit de emotie intr-o transmisie in direct din Amatrice

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 26, 2016 11:17

Un jurnalist de la Antena 1, gatuit de emotie intr-o transmisie in direct din Amatrice

Un reporter de la Antena 1 a avut, joi, o transmisiune in direct emotionanta. Aflata in orasul Amatrice, Sabina Iosub a transmis in direct la Observator cu o voce gatuita de emotie si durere de tot ce a vazut in urma cutremurului care a ucis cel putin 250 de persoane, printre care si 6 romani.

Prezentatoarea jurnalului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook, pe care il redam mai jos.

“Am vazut-o in sute de transmisiuni dar niciodata atat de afectata, atat de emotionata, gatuita de durere, de tot ce i-a fost dat sa vada si ce trebuie sa spuna. Atunci cand familiile sunt acasa, in Romania, si asteapta orice veste, de oriunde vine ea, in primul rand, la cald, de la televiziune. Acel ecran care le este alaturi oamenilor de la tara, de la oras, ca prima sursa de informatie.

Sabina Iosub, un jurnalist puternic si talentat, a transmis pentru Observator de la Amatrice, din Italia, ultimele vesti in urma cutremurului devastator care a luat prea multe vieti. Multi de-ai nostri erau plecati din tara si s-au aflat acolo, in calea unui destin prea crud. Ne rugam pentru cei care nu mai sunt dar si pentru cei care se lupta pentru viata!”, a scris Andreea Berecleanu.

Sase romani au murit in cutremurul din Italia si 17 sunt dati inca disparuti. Alte cinci persoane sunt in spital.

“Confirmam cu regret decesul celui de-al saselea roman. Este vorba de o femeie adulta. Va pot informa ca avem 5 cetateni romani, internati in spitalele din zone. Medicii au confirmat pentru cei de ambasada ca starea lor este stabila. Avem 17 cetateni romani dati disparuti, iar verificarile continua. Echipa consulara este inca la fata si colaboeaza cu autortiatile italiene. Echipele noastre de la Roma si Bologna tin legatura in permentan cu familiile celor disparuti si ii putem sprijini cu ajutor pentru eliberarea documentelor”, precizeaza MAE.

Iti recomandam si: Aurelia Daogaru si Maricica Iosub, printre romanii morti in cutremurul din Italia

 

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.