Un nou proiect de lege privind Casa Regala ar putea fi adoptat in actuala sesiune parlamentara

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 27, 2018 14:34

Un nou proiect de lege privind Casa Regala ar putea fi adoptat in actuala sesiune parlamentara

Un nou proiect de lege privind Casa Regala ar putea fi adoptat in actuala sesiune parlamentara, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a explicat ca va depune un nou proiect de lege pe aceasta tema, document la care a lucrat impreuna cu repezentantii Casei Regale.

“S-a realizat un nou proiect de lege impreuna cu dumnealor (Casa Regala – n.red.) care va intra sau urmeaza sa intre imediat in procedura parlamentara zilele acestea. Categoric va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare”, a declarat Dragnea, intrebat daca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala.

Proiectul pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale a Romaniei a fost retras, la inceputul lunii, chiar de initiatori, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea.

Calin Popescu Tariceanu a explicat atunci ca este in lucru un nou proiect, precizand ca au existat si consultari cu reprezentantii Casei Regale. Dragnea a precizat, la randul sa, ca proiectul avea potentiale riscuri de neconstitutionalitate, motiv pentru care s-a decis rescrierea lui.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.