-9.7 C
România
17 ianuarie 2021
Viata bate filmul

Un nou tip de SEX face furori! Karezza e cea mai tare tehnica de a oferi senzatii extreme

Un nou tip de sex face furori in randul cuplurilor. Noua tehnica se numeste karezza si presupune tehnici care aparent nu garanteaza cele mai tari senzatii din lume. Si totusi karezza, termen care provine din limba italiana (carezza inseamna mangaiere), cucereste tot mai multe cupluri tocmai prin ceea ce presupune. 

In primul rand, karezza nu presupune atingerea orgasmului. Karezza presupune o forma de a face dragoste „blândă, plină de afecţiune, în care orgasmul nu doar că nu este scopul, ci pe care, la modul ideal, nici un partener nu îl atinge”, explică Marnia, una dintre promotorii acestui curent pe site-ul reuniting.info. Acest tip de practică sexuală pune, astfel, accentul pe conexiunea emoţională şi pe afecţiune.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, care practică karezza cu soţia lui, a declarat pentru ABC News: “Creează un sentiment de ataşament într-o relaţie, care e foarte greu de descris. E mult mai profund decât sexul convenţional”, scrie perfecte.md.

Un psiholog care foloseşte această practică sexuală pentru a revitaliza relaţiile pacienţilor ei a povestit că, în pofida stereotipului că bărbaţii urmăresc doar atingerea orgasmului, majoritatea dintre clienţii ei devotaţi sunt bărbaţi: „E o experienţă radicală pentru ei, dar consideră că intimitatea emoţională depăşeşte cu mult fiorul pe care îl au atunci când urmăresc doar să facă sex”.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 6 MARTIE 2015. Carmen a participat la emisiune imbracata cu tricoul de pijama

Delia Ion

TRADAREA EPISODUL 120 REZUMAT, 8 MAI 2015. Mete reuseste sa-l elibereze pe Arif

Delia Ion

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 2 REZUMAT, 7 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult