Un prezentator tv a murit dupa ce a asteptat ore intregi sa fie preluat de un medic
Lifestyle

Un prezentator tv a murit dupa ce a asteptat ore intregi sa fie preluat de un medic

Un fost prezentator de televiziune a murit dupa ce a asteptat ore intregi sa fie preluat de un medic. Este vorba despre Paul Gage, fost prezentator al televiziunii Bloomberg. The Mirror noteaza ca prezentatorul tv a murit in urma unei hemoragii interne, dupa ce a stat patru ore in asteptare sa fie preluat de un medic, intr-un spital supra-aglomerat din nordul Londrei.

Omul de televiziune Paul Gage, in varsta de 59 de ani, a fost luat de un echipaj de ambulanta de urgenta si dupa 10 minute a ajuns la spitalul din Whittington, nordul Londrei.

Din pacate, Gage a trebuit sa astepte, deoarece intreg personalul medical era ocupat si coada pacientilor era foarte mare.

Asteptarea s-a intins pe durata a peste patru ore. Intr-un final a fost preluat de medici, insa a fost prea tarziu. Paul Gage a murit chiar in timp ce era investigat de medici, din cauza hemoragiei interne areia corpul nu i-a putut face fata. Paul Gage era tata a trei copii.

Reprezentantii spitalului au explicat ca unitatea medicala a fost supra-aglomerat in acea zi si toti medicii erau ocupati.

Articole asemănătoare

Ilie Serbanescu, scrisoare deschisa catre romani: Fa un bine tarii tale! Citeste si da mai departe!

Lucy Ionesco

Marioara Zavoranu va fi incinerata. Este dorinta ei, o infioara pamantul, a dezvaluit Oana Zavoranu

Lucy Ionesco

Ioana Gosman, o cunoscuta jurnalista, a murit la doar 42 de ani

Lucy Ionesco