CNA a adoptat noul Cod de reglementare a continutului audiovizual. Potrivit acestuia, copiii cu varste intre 3 si 15 ani nu mai pot aparea in reclame pentru alimente
Social

Un prezentator TV si o fosta jurnalista – membri ai CNA

Radu Bogdan Herjeu, Dorina Radu si Daniela Barsan sunt noii membri ai Consiliului National al Audiovizualului.

Comisiile pentru cultura ale Presedintiei, respectiv Camera Deputatilor, reunite in sedinta, au avizat favorabil astazi, cu unanimitate de voturi, cele trei propuneri. Astfel, Radu Herjeu si Dorina Radu devin membri ai CNA, primul din partea PSD, iar fosta jurnalista din partea PNL, al carei  consiliera este. In ceea ce o priveste pe Daniela Barsan, aceasta este sef al Biroului de presă – Departamentul de analiza politica si comunicare la PNL.

Radu Herjeu a lucrat in televiziunile : B1 TV, Naţional TV, Alpha TV Antena 1 si Romania TV, precum si la posturile Radio Romantic si Radio Total. De asemenea, a publicat articole in publicatiile Jurnalul National, Privirea si Curierul National.

„A opri manipularea in televiziune este ca si cum ai spune să se dea o lege prin care să nu mai ploua niciodata in Romania. Nu se poate. Manipularea prin mijloacele cu foarte mare impact la public este cateodata atat de subtila, incat nicio lege nu ar putea-o si nicio lege nu ar putea sa o opreasca”, a afirmat Herjeu. Potrivit omului de televiziune, cea mai mare problema in mass-media romaneasca este „lipsa de educatie, de bun simt si de decenta”.

Dorina Radu este o fosta jurnalista, vaduva omului politic Horia Rusu si ocupa in prezent functia de consilier al PNL.

Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Gheorghitoaia, o cantareata de muzica populara de numai 10 ani, a murit dupa ce a stat in coma mai multe zile

Ioana Badulescu

Varsta de pensionare pentru politistii locali ar putea fi redusa prin hotarare de guvern

Cristiana Petrariu Bota

Bilant ridicat de infectari cu noul coronavirus, la terapie intensiva situatia este dramatica

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult