Economie

Un roman a inventat casa care se construieste in 6 zile

Un roman a inventat casa perfect izolata termic care se construieste in 6 zile si care are un pret mai mic decat al unei case normale. Mathe Laszlo, nascut la Zalau, a inventat un sistem revolutionar care permite construirea unei case perfect izolate in doar sase zile. Sistemul se numeste Thermodul System si garanteaza pana la 90 la suta conservarea energiei prin izolarea termica, fiind deja tot mai folosit in America, Africa, Germania si Austria, scrie glasulsalajului.ro.

Românul care a inventat acest sistem a rămas modest şi atent la nevoile oamenilor în materie e sisteme de izolare. Sistemul revolutionar se numeşte Thermodul System si garantează pănă la 90% conservarea energiei prin izolarea termică, fiind deja tot mai folosit în America, şi Africa, dar şi Germania şi Austria.

Casa traditionala care te va convinge ca nimic nu se compara cu viata la tara. FOTO

Case ieftine: Trei locuinte pe care le poti avea la preturi mici

Sistemul Thermodul este o tehnologie de construcţie folosită de mai mulţi ani în lume pentru locuinţe energo-economice, care se impune pe piaţă din ce în ce mai mult. Panourile Thermodul sunt realizate în funcţie de natura peretelui.

Mathe Laszlo si-a dorit să găsească o soluţie fiabilă atât pentru mediul înconjurător cât şi pentru noi ca oameni, înţelegând nevoile generatiei Y şi nevoia lor scăzută de a deţine proprietăţi scumpe ale caror ipoteci ar reprezenta mai mult de jumătate din venituri.

Avantajele Thermodul System sunt ca sistemul este „verde”, are un consum mic de energie, prin reducere energetica de minim 70 la suta, în comparație cu alte sisteme de construcții de pe piața. Este rapid (se economisește 30 la suta din timpul de construcție), rezistent la calamitați

Mathe Laszlo uimește lumea cu case bune și ieftine naturale, monolitic și foarte versatil, se poate construi în orice forma architecturala.

„Categoric ca este mai ieftin. Când vorbim de o casa la cheie, cu Thermodul System putem obține costuri cu 20 – 30 la suta mai mici decât la o casa tradiționala. Și aici vorbim de o construcție ecologica, fara lemn, prielnica mediului înconjurator, dar nu în ultimul rând perfect izolata. Îmi e mila de oamenii care cred ca daca au lipit polistiren de 10 centimetri pe exteriorul casei au o locuința izolata. Da, este mai bine decât nimic, dar diferența nu este foarte mare. Daca iarna îmi iau o haina, dar nu îmi pun ciorapi și caciula, am toate șansele sa îngheț. Nu fac reclama la mașini, dar daca îți cumperi Logan, mergi cu Logan, daca iți cumperi un Mercedes, ai alt confort. Și, atenție! La prețuri mai mici decât o casa din caramida (care a fost inventata cu aproape 100 de ani în urma), izolata de forma”, spune Mathe Laszlo, inventatorul tehnologiei Thermodul System.

Vezi si: Case traditionale romanesti, stilul care revolutioneaza piata. Arhitectul Adrian Paun: Chiar eu spun WOW

CASE IEFTINE DE VANZARE: Locuinta din containere, la pret de 12.000 euro

Stiri pe aceeasi tema

Amnistia fiscala s-ar putea aplica persoanelor fizice si juridice cu datorii la data de 31 decembrie 2017 – Varianta in analiza la Ministerul Finantelor

Ioana Badulescu

Ministrul Finantelor vrea Codul Fiscal votat de Parlament si da asigurari ca Romania nu se va afla in zona de criza

Cristiana Petrariu Bota

Arabii de la Qatar National Bank au cumparat Finansbank

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult