Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess este infectat cu coronavirus. El va fi tratat in Japonia
Breaking News Social

Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess este infectat cu coronavirus. El va fi tratat in Japonia

Un roman aflat pe nava de croaziera Diamond Princess este infectat cu coronavirus. Acesta este din judetul Arges si va fi tratat in Japonia, a declarat prefectul judetului Arges, Emanuel Soare. Guvernul de la Bucuresti se pregateste sa faca achizitii de urgenta, inclusiv cu scannere termice pe aeroporturi. Orice persoana care vine dintr-o zona de focar va fi plasata timp de 14 zile in carantina.

Prefectul judetului Arges, Emanuel Soare, a declarat, corespondentului Mediafax, ca romanul infectat cu coronavirus nu va fi adus in tara si va fi tratat in Japonia.

„Va pot confirma ca persoana este din judetul Arges. Nu va fi adusa in tara, va fi tratata acolo, in Japonia”, a declarat Soare.

Ministerul de Externe a anuntat, joi, ca un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

„Cetateanul roman a fost transferat pentru izolare si tratament la un spital japonez specializat pentru asemenea situatii. Misiunea diplomatica a Romaniei in Japonia se afla in legatura cu cetateanul roman si a efectuat in regim de urgenta demersuri pentru obtinerea de informatii suplimentare cu privire la procedurile sanitare ulterioare care vor fi derulate de catre autoritatilor nipone”, se arata in comunicatul de presa remis de MAE catre Mediafax.

Ministerul de Externe a adaugat ca Ambasada Romaniei in Japonia mentine legatura si cu ceilalti cetateni romani aflati pe vasul Diamond Princess.

 

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Muncii: Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, nu sunt fonduri

Cristiana Petrariu Bota

Pasagerii TAROM isi pot achizitiona bilete de pe mobil, atat pe platforma Apple, cat si Android

Ioana Badulescu

Avocatul Poporului, Renate Weber: Trebuie să comunicăm într-un mod care să ne facă să înțelegem care este menirea acestei instituții

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult