ALEGERI IN UNGARIA: Jobbik, partidul de extrema dreapta, a castigat alegerile parlamentare
Externe

UNGARIA: Bulgaria si Macedonia trebuie sa construiasca garduri la frontiera cu Grecia

Ungaria sustine ca Bulgaria si Macedonia trebuie sa construiasca garduri la frontiera cu Grecia. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat la o reuniune interguvernamentala ungaro-slovena ca Bulgaria si Macedonia trebuie sa construiasca garduri la frontierele cu Grecia pentru a opri afluxul de imigranti.

„Bulgaria si Macedonia trebuie sa construiasca garduri la frontierele cu Grecia, pentru a opri imigrantii”, a afirmat Orban.

Viktor Orban a facut aceste declaratii in cursul unei reuniuni interguvernamentale ungaro-slovena, desfasurata vineri in localitatea Brdo pri Kranju (Slovenia).

„Daca nu putem securiza frontierele externe ale Uniunii Europene, indiferent cat de costisitor sau solicitant ar fi acest lucru, vom distruge noi insine Spatiul Schengen”, a declarat Orban.

Stiri pe aceeasi tema

Acord intre Comunitatea Internationala si Iran, pe tema programului nuclear de la Teheran

Bogdan

MAE: Ambasada Romaniei in Germania verifica daca printre victimele de la targul de Craciun din Berlin se afla si romani

Cristiana Petrariu Bota

Theresa May, dupa atacul de la Londra: Atacatorul este un cetatean britanic anchetat pentru extremism. Printre raniti sunt cetateni francezi, romani, greci si un neamt

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult