ALEGERI IN UNGARIA: Jobbik, partidul de extrema dreapta, a castigat alegerile parlamentare
Externe

UNGARIA: Bulgaria si Macedonia trebuie sa construiasca garduri la frontiera cu Grecia

Ungaria sustine ca Bulgaria si Macedonia trebuie sa construiasca garduri la frontiera cu Grecia. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat la o reuniune interguvernamentala ungaro-slovena ca Bulgaria si Macedonia trebuie sa construiasca garduri la frontierele cu Grecia pentru a opri afluxul de imigranti.

„Bulgaria si Macedonia trebuie sa construiasca garduri la frontierele cu Grecia, pentru a opri imigrantii”, a afirmat Orban.

Viktor Orban a facut aceste declaratii in cursul unei reuniuni interguvernamentale ungaro-slovena, desfasurata vineri in localitatea Brdo pri Kranju (Slovenia).

„Daca nu putem securiza frontierele externe ale Uniunii Europene, indiferent cat de costisitor sau solicitant ar fi acest lucru, vom distruge noi insine Spatiul Schengen”, a declarat Orban.

Stiri pe aceeasi tema

Trump ar putea efectua o vizita oficiala in Marea Britanie in luna iulie, sustin surse Sky News

Ioana Badulescu

Financial Times: KLAUS IOHANNIS a provocat cea mai mare bulversare politica de dupa Revolutia din ’89

Cristiana Petrariu Bota

Familii intregi au murit in accidentul aviatic din Iran. Imagine dramatica cu un cuplu de suedezi si copiii lor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult