REZULTATE ALEGERI MOLDOVA: Igor Dodon - 48,7%, Maia Sandu - 37,9%. Turul doi al alegerilor, pe 13 noiembrie
Externe

Unirea cu Romania, sperietoare in campania din Rep. Moldova impotriva candidatei Maia Sandu

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA – In campania electorală din Republica Moldova, Unirea a devenit o adevărată sperietoare folosită împotriva candidatei Maia Sandu. Potrivit RFI, mai multe afișe răspândite în ultimele zile în capitala Republicii Moldova vorbesc despre ”intențiile” Maiei Sandu în eventualitatea câștigării alegerilor: reînființarea județelor în locul raioanelor și pregătirea unirii cu România, închiderea școlilor, primirea a zeci de mii de refugiați și legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex.

Afișele sunt tipărite în galben, culoarea Maiei Sandu în campania electorală.

”Unioniștii din România se pregătesc de anexarea și lichidarea Moldovei în 2018. Maia Sandu, nefiind încă președinte, a declarat că în cazul unui referendum, ar vota pentru aderarea la România. În calitate de președinte, va continua proiectul Unirea de la cea mai înaltă tribună a țării”.

”Un nou pas spre Unire: guvernarea pregătește revenirea la județe, după modelul românesc. Prima etapă o reprezintă lichidarea primăriilor din satele o populație de sub 1000 de locuitori. A doua etapă – lichidarea primăriilor în localitățile cu o populație sub 5000 de locuitori.

Refugiații și problema familiei sunt alte două teme de atac la adresa candidatei pro-europene.

”În Europa au sosit circa 2,5 milioane de refugiați din Siria, Libia și alte țări din Orientul Apropiat, Africa și Asia. Europa geme de invazia migranților; crește nivelul de criminalitate – furturi, omoruri, violuri. La solicitarea UE, concomitent cu un eventual credit, Maia Sandu va deschide frontierele Moldovei pentru zeci de mii de migranți”.

”Comunitatea LGBT din Moldova și-a exprimat sprijinul pentru Maia Sandu în cursa prezidențială. Maia Sandu și-a exprimat recunoștința comunității LGBT pentru susținere la alegerile prezidențiale. După alegeri, pe teritoriul Republicii Moldova vor fi legalizate căsătoriile între persoane de același sex”.

”MAIA SANDU VA CEDA ȚARA DEVASTATĂ HOMOSEXUALILOR, REFUGIAȚILOR ȘI UNIONIȘTILOR”.

Sursa articol: RFI

Stiri pe aceeasi tema

Ce sanse sunt ca Scotia sa obtina independenta si sa ramana in Uniunea Europeana

Cristiana Petrariu Bota

Dezvaluire uimitoare in cazul aeronavei disparute pe ruta Kuala Lumpur-Beijing

Bogdan

Presa internationala despre vizita Papei: Francisc, in Romania pentru a avertiza cu privire la pericolul populismului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult