-3.2 C
România
1 decembrie 2020
SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015: Subiectele la Matematica i-a ravasit pe elevi. Rezultate EVALUARE NATIONALA
Social

Uniunea Editorilor cere renuntarea la licitatia prin SEAP a manualelor scolare

Uniunea Editorilor a propus Ministerului Educatiei sa se ocupe doar de evaluarea de calitate a proiectelor de manuale si sa renunte la licitatia prin SEAP, iar scolile, pe baza bugetului alocat, sa fie cele care le achizitioneaza, de pe piata libera, dupa selectia facuta de cadrele didactice.

Potrivit Uniunii Editorilor din Romania, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a solicitat eliminarea din documentatie a conditiilor de acceptabilitate a ofertelor din Ordinul ministrului educatiei din 22 noiembrie 2013, privind regimul manualelor scolare in invatamantul preuniversitar, precum si a tuturor prevederilor acestui ordin care contravin legislatiei achizitiilor publice.

Totodata, CNSC a decis continuarea procedurii dupa efectuarea modificarilor si publicarea acestora In SEAP, In termen de 10 zile de la comunicarea deciziei.

Stiri pe aceeasi tema

România riscă să piardă bani europeni. În două luni din acest an atragerile au fost zero

Teodora Badescu

Viorica Dancila: punctul de pensie va fi de 1.775 lei in anul 2020

Delia Ion

Marturie socanta a unui medic: Primul lucru pe care il inveti in spitalele din Romania este sa iei spaga!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult