-0.5 C
România
5 decembrie 2021
Admiterea la liceu s-ar putea face pe baza de examen organizat la nivelul fiecarui liceu, fara sa se mai ia in calcul media de absolvire a claselor V-VIII
Breaking News Social

Universitatea de Medicină si Farmacie (UMF) din Bucuresti isi suspenda cursurile pana pe 31 martie

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Bucureşti a decis ca de mâine şi până pe 31 martie să suspende cursurile, lucrările practice şi examenele pentru toţi studenţii facultăţilor aflate în componenţa sa.

Consiliul de Administraţie al universităţii s-a întrunit în regim de urgenţă şi a luat decizia în conformitate cu prevederile din hotărarea de astăzi a Ministerului de Interne – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Consiliul de Administrație al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, întrunit în regim de urgență, în data de 08.03.2020 ora 13:00, hotărăște: Suspendarea cursurilor și lucrărilor practice precum și a examenelor pentru toți studenții facultăților din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București începând cu data de 09.03.2020 și până la dată de 31.03.2020, în conformitate cu prevederile art.3 din Hotărârea nr.6/06.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență”, informează un „anunț important” postat pe site-ul instituției.

Secretarul de stat, Raed Arafat, a anunțat, duminică, decizia de a interzice accesul în spitale al studenților și al aparținătorilor pacienților, până la data de 31 martie.

„Multe spitale au amfiteatre și studenții vin în număr mare pentru a participa la cursuri. Pentru a proteja mai mult spitalul, cadrele medicale și pacienții, considerăm că această măsură e necesară”, a declarat Arafat într-o conferință de presă susținută la sediul MAI.

El a mai spus că toate şcolile în care sunt raportate cazuri de infecţii cu noul coronavirus vor fi închise. În acelaşi timp, evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise.

Stiri pe aceeasi tema

Primaria Generala da inca 2,3 milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Ioana Badulescu

Premierul Dancila in Parlamentul European: Nu am venit aici sa dau socoteala. Va cer sa nu interziceti Romaniei ceea ce este permis in alte state UE

Ioana Badulescu

CFR Cluj – Steaua 0-1 (0-0). Victorie mare a campioanei, in urma unei evolutii entuziasmante

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult