Universitatea de Vest din Timisoara organizeaza Conferinta de Inovare si TIC
Comunicate

Universitatea de Vest din Timisoara organizeaza Conferinta de Inovare si TIC

Comunicat de presă – Universitatea de Vest din Timișoara organizează în zilele de 14 și 15 mai, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Conferința de Inovare și TIC dedicată studenților din toată țară.

Acest eveniment amplu este organizat în cadrul proiectului ‘Studenții de azi, profesioniștii de mâine’, Contract POSDRU/160/2.1/S/137280, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ‘Investește în oameni’. Proiectul se adresează studenților de la șapte universități din România, implicându-i într-un program integrat de consiliere și orientare profesională care să le sporească șansele de angajare după absolvire.

De-a lungul celor două zile ale Conferinței, studenții pasionați de domeniile inovării și TIC vor întâlni oameni de succes care le vor împărtăși din experiența lor și din secretele dezvoltării unei afaceri în IT și alte domenii. De asemenea, studenții vor participa la workshopuri, prezentări, elaborarea de planuri de afaceri, concurs tip treasure hunt, iar cele mai bune proiecte de afaceri sau idei de produse, prezentate de aceștia în fața publicului, vor fi recompensate cu premii diverse.

Foto: opiniatimisoarei.ro

Stiri pe aceeasi tema

Coalitia pentru Familie cere Parlamentului sa respinga proiectul de lege al parteneriatului civil

Cristiana Petrariu Bota

Elevii romani si programarea creativa. Iata rezultatele celui mai mare concurs de gandire computationala

Cristiana Petrariu Bota

Gabriel Oprea a participat la reuniunea de tineret a UNPR de la Poiana Brasov – Comunicat de presa

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult