Social

Universitatea Hyperion, premiata la Festivalul International de Teatru Francofon pentru Studenti din Polonia

Universitatea Hyperion din Bucuresti a fost premiata la Festivalul International de Teatru Francofon pentru Studenti din Poznan, Polonia 2015. Spectacolul trupei de teatru ATELIER – CHRONIQUES DES JOURS ENTIERS, DES NUITS ENTIÈRES – de Xavier Durringer, regizat de Mihaela Triboi si Silvia Ciobanu, a fost premiat la Festivalul International de Teatru Francofon pentru Studenti din Poznan.

Trupa ATELIER, alcatuita din studenti si masteranzi de la specializarea actorie din cadrul Facultatii de Arte „Geo Saizescu”, Universitatea Hyperion, a fost premiata de catre un juriu international francofon format din: Émile Zeizig, presedinte Journées de Lyon, Marie-Annie Félicité, director artistic – Théâtre de Macouria, Stéphane Godefroy, actor si regizor, Laurent Van Wetter, actor si autor, Marie-Therese Picard, scriitoare.

Premiul oferit de juriu profesorilor si studentilor din trupa ATELIER, consta într-un stagiu de 3 saptamâni la Conservatoire Royal de Mons – Belgia, prin amabilitatea doamnei Sylvie Landuyt – Directrice du domaine du Théâtre.

Infomatrix sau despre lumea unei noi generatii. Interviu cu Eugenie Posdarascu, decanul Facultatii de Stiinte Exacte si Ingineresti din cadrul Universitatii Hyperion

Au invins Google! Vlad Iuhas, Radu Iuhas si Sebastian Presecan au uimit mediul IT conectandu-se la internet folosind sunetul

Pe durata stagiului, Silvia Ciobanu a fost invitata sa sustina un curs intensiv despre creatia lui Konstantin Stanislavski, Vsevolod Meyerhold, Michael Chekhov, Aleksandr Tairov, Evgheni Vahtangov.

Pe durata festivalului, membrii trupei au participat la lecturi cu piese ale cunoscutilor dramaturgi contemporani Stanislas Cotton, Paul Emond si altii.

Coordonatori proiect: lect.univ.dr. Mihaela Triboi, lect.univ.dr. Silvia Ciobanu si Elena Spânulescu – Director de Imagine Institutionala.

CHRONIQUES DES JOURS ENTIERS, DES NUITS ENTIÈRES de Xavier Durringer
Regia: Mihaela TRIBOI si Silvia CIOBANU
Distributia: Gaspard / Akim: Florin GALAN; Fred / Mousse: Constantin VISCREANU; Lucie: Raluca BONTEA; Sylvie: Georgiana ASAFTEI; Naratorul: Mihaela TRIBOI
Costume: AMELIE SURI
Afis / Foto / Proiectii video: Andrei COTARCEA

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus. 

Stiri pe aceeasi tema

Alerta cu bomba in Bucuresti, pe Calea Serban Voda

Cristiana Petrariu Bota

Directia Permise de Conducere si Inmatriculare va trimite prin posta permisele auto emise in Bucuresti si Ilfov

Ioana Badulescu

Chestorul Catalin Ionita si comisarul Florin Dragnea si-au preluat functiile la Politia Romana

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult