-0.9 C
România
4 decembrie 2020
Examene

Universitatea Politehnica organizeaza Bursa locurilor de munca FORMING la Sala Palatului. Ce joburi sunt disponibile

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, beneficiar al proiectului FORMING organizeaza târgul de job-uri Bursa locurilor de muncă FORMING – ediția a II-a. Evenimentul va avea loc vineri, 30 octombrie 2015, între orele 10:00 și 18:00, la Sala Palatului din București și se adresează tuturor șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. 

Companiile prezente sunt din domeniul tehnic/producție, cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atât persoanelor cu experiență, dar și șomerilor de lungă durată fără studii superioare, potrivit unui comunicat de presa transmis la redactie.

Vor participa, cu standuri proprii, un număr de peste 30 de companii ce oferă un număr total de peste 200 de locuri de muncă în diverse domenii, atât pentru cei cu studii medii cât și superioare.

Sunt așteptați toți cei care se află în căutarea unui loc de muncă sau doresc să se înscrie la un curs de formare profesională in cadrul proiectului.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Modelele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2018 si Bacalaureat 2018 au fost publicate de Ministerul Educatiei

Ioana Badulescu

EVALUARE NATIONALA 2015: Proba scrisa la Limba Romana are loc pe 22 iunie 2015

Cristiana Petrariu Bota

Rezultate admitere liceu 2017 – Repartizarea computerizata a elevilor la liceu Edu.ro

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult