3.2 C
România
21 februarie 2024
Examene

Universitatea Politehnica organizeaza Ziua Universitara a Materiilor Prime 2015

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti organizeaza Ziua Universitara a Materiilor Prime 2015 (Raw Materials University Day), eveniment organizat în parteneriat cu Comisia Europeană, în data de 5 iunie 2015, ora 09:00.

Evenimentul va avea loc in clădirea Rectoratului UPB, Amfiteatrul AN010 ”Radu Voinea”. Inițiativa organizării evenimentului în cadrul UPB este parte a unei campanii de comunicare în cadrul Parteneriatului European pentru Inovare (EIP) privind materiile prime și promovarea competențelor și locurilor de muncă în sectorul materiilor prime, pentru a stimula competitivitatea sectorială și creșterea durabilă.

Iti recomandam si: Infomatrix sau despre lumea unei noi generatii. Interviu cu Eugenie Posdarascu, decanul Facultatii de Stiinte Exacte si Ingineresti din cadrul Universitatii Hyperion

In cadrul evenimentului va fi dezbătută relevanța materiilor prime din România, precum și necesitatea creșterii gradului de conștientizare, a importanței cunoștințelor, inovării și ocupării forței de muncă din domeniile vizate.

Cererea tot mai mare de materii prime și secundare influențează deja evoluțiile tehnologice prezente și viitoare, iar învățământul universitar este piatra de temelie pentru oamenii de știință și pentru viitorii ingineri, care vor dezvolta potențialul de materii prime din Europa.

Related posts

Concursul pentru directorii de scoli incepe pe 17 iulie 2017. Ce contine testul grila

Delia Ion

ADMITERE LICEU 2016. Cele mai bune licee din Bucuresti. Cate locuri sunt in licee la Admiterea 2016

Bogdan

Modelele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2018 si Bacalaureat 2018 au fost publicate de Ministerul Educatiei

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult