Universitatea Politehnica Timisoara a castigat un HUB Digital de la Google
Comunicate de presă

Universitatea Politehnica Timisoara a castigat un HUB Digital de la Google

COMUNICAT DE PRESA – Universitatea Politehnica Timișoara – singura universitate din Timișoara care a câștigat un HUB Digital de la Google. Proiectul Atelierul Digital sponsorizat de Google și-a anunțat câștigătorii. Printre cele 10 universități din România, care au câștigat un HUB Digital, se numără și Universitatea Politehnica Timișoara, singura din orașul de pe Bega. Rezultatul a fost posibil prin implicarea studenților și a cadrelor didactice care au parcurs trainingul online, finalizând modulele interactive și acumulând puncte pentru universitate.

Proiectul Atelierul Digital s-a adresat celor care fac primii pași în marketingul online, dorind să își dezvolte aptitudinile antreprenoriale și digitale sau să își înceapă carieră printr-o certificare validată de Google și recunoscută IAB European.

Totodată, proiectul Atelierul Digital a oferit unui număr de 3 studenți posibilitatea de a beneficia de o experiență educațională la New York. Cei calificați pentru bursa din Statele Unite ale Americii au avut punctaj maxim la toate cele 23 de module ale cursului. Denisa-Andreea Fumărel, studentă a Universității Politehnica Timișoara, în anul III, la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, este una dintre persoanele alese pentru a pleca la New York.

Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru că au făcut posibil ca UPT să câștige HUB-ul Digital, contribuind astfel la modernizarea spațiului în care studenții politehniști își exersează abilitățile anteprenoriale.

Articole asemănătoare

EDUCAŢIA 4.0 – Voci ale liderilor din Romania discuta despre revolutia transformarii noastre ca societate. De unde incepem?

Ioana Badulescu

Practicantii Falun Gong din Romania comemoreaza la Ambasada Chinei 19 ani de la „apelul de la Zhongnanhai”

Lucy Ionesco

Ziua Europei, marcata la Constanta printr-o serie de evenimente artistice si sportive

Lucy Ionesco