Gabriel Oprea a participat la reuniunea de tineret a UNPR de la Poiana Brasov - Comunicat de presa
Politica

UNPR a fuzionat cu PPDD. Incepe concurenta cu PSD?

UNPR a fuzionat cu PPDD si intra la concurenta cu PSD privind numarul de membri. Conferința națională a UNPR și Congresul PPDD, reunite în ședință comună, au aprobat în unanimitate, duminică, fuziunea prin absorbție cu partidul fondat de Dan Diaconescu. Gabriel Oprea a declarat ca doctrina UNPR este simpla: Romania.

„UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. Și cred că am fost inspirați când am spus că este un proiect politic al interesului național al României. Interesul național, patriotismul — te naști cu ele sau nu le ai niciodată. Doctrina noastră este simplă, este România”, a declarat liderul UNPR Gabriel Oprea.

Acesta a precizat că formațiunea sa avea înaintea fuziunii 358.000 de membri înscriși la Tribunal și că în ultimele două luni s-au mai înscris peste 70.000 de români. Oprea a făcut o comparație cu cifrele PSD (500.000 de membri) și ale celorlalte partide (100.000 fiecare).

„Cu dumneavoastră, în momentul de față, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizații UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat și pe care împreună trebuie să-l aplicăm”, a adăugat Oprea.

Articole asemănătoare

Codrin Scutaru, ALDE: Romania se poate dezvolta dupa aceleasi principii ca SUA

Lucy Ionesco

Radu Banciu atac dur la Iohannis: Sunteti un fel de Emil Constantinescu. Nu veti fi niciodata mai mult in istoria presedintilor Romaniei

Lucy Ionesco

Votul prin corespondenta se aplica doar la alegerile parlamentare. Alegatorii nu se mai pot inscrie online

Lucy Ionesco