UNPR
Politica

UNPR, prima sedinta dupa demisia lui Oprea. Cand vor avea loc alegerile pentru conducerea UNPR

UNPR se reuneste, luni, in prima sedinta dupa demisia lui Gabriel Oprea din fruntea partidului. Conducerea UNPR se va reuni la Parlament, in prima sedinta in format largit, urmand a se stabili cand vor fi organizate alegerile pentru conducerea UNPR.

Interimatul UNPR este asigurat de Neculai Ontanu, iar Gabriel Oprea a precizat ca-l sustine pe seful campaniei electorale, Valeriu Steriu, sa-i ia locul la varful partidului.

Colaborarea cu PSD si candidatii in Bucuresti este unul dintre punctele fierbinti de pe masa UNPR-ului. UNPR ar fi vrut sa mearga pe liste comune cu PSD si ALDE in Capitala dar s-a lovit de refuzul celor doua. In acest sens, UNPR isi pregateste candidati proprii in toate sectoarele si la primaria generala. Sedinta Comitetului Executiv al UNPR va avea loc de la ora 13:00, la Camera Deputatilor, la sala de grup a deputatilor progresisti.

Articole asemănătoare

Basescu, atac la generalii MApN care au reinfiintat echipa de fotbal a Armatei: Ati sters Steaua Bucuresti din fotbalul european!

Ioana Badulescu

Europarlamentarul Renate Weber cere demisia lui Darius Valcov, dupa ce acesta a publicat fisa medicala a unui protestatar

Ioana Badulescu

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, prezentat in sondajele partidului. Tariceanu are sanse tot mai mici sa fie candidatul coalitiei

Lucy Ionesco