Gabriel Oprea a participat la reuniunea de tineret a UNPR de la Poiana Brasov - Comunicat de presa
Politica

UNPR sustine taxarea marilor averi. Gabi Oprea: Peste 80 la suta din romani isi doresc taxarea marilor averi

UNPR va avea ca prioritati in noua sesiune parlamentara proiectul privind taxarea marilor averi, dar si primul loc de munca, a declarat sambata presedintele uniunii, Gabriel Oprea, la Scoala de Vara a UNPR.

„Avem si credem ca vom primi tot sprijinul pentru o lege care intereseaza romanii. Peste 80 la suta din romani isi doresc taxarea marilor averi. Legea suta la suta UNPR – primul loc de munca, mai ales pentru tineri, avem nevoie ca tinerii sa ramana in tara. Bineinteles ca sprijinim toate proiectele coalitiei, iar in plan general toate problemele pe securitate nationala ale presedintelui Romaniei fiindca este ales de poporul roman”, a declarat Gabriel Oprea.

Un alt proiect initiat de UNPR este scaderea varstei de la 18 ani la 16 ani pentru a putea vota, potrivit lui Gabriel Oprea.

De asemenea, liderul UNPR a anuntat lansarea in dezbaterea publica a planului national „Siguranta si Prosperitate pentru Romania”: „UNPR a lansat in dezbaterea publica planul national „Siguranta si Prosperitate pentru Romania”. Sunt cinci teme importante, vrem sa le discutam cu toti partenerii politici, cu toate partidele parlamentare, dar in primul rand cu oamenii obisnuiti, cu cetatenii. Am trecut in acest plan cinci directii, de la renasterea nationala, functionarea statului, rolul Romaniei in lume, functionarea economiei si noul stat social.”

Stiri pe aceeasi tema

Alegerile locale vor fi boicotate de PSD, daca se schimba legea electorala si se fac doua tururi

Cristiana Petrariu Bota

Basescu, suparat pe Iohannis: Si-a pus apropiatii la servicii si va plati

Cristiana Petrariu Bota

Adriana Saftoiu: Legea care prevede alegeri intr-un singur tur incalca clar Constitutia. PNL a facut un compromis cu PSD

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult