Life

Usturoiul din China dauneaza grav sanatatii! Cum deosebesti usturoiul chinezesc de cel romanesc

Usturoiul importat din China este daunator sanatatii, asadar evitati sa il cumparati din supermarketuri, chiar daca arata bine. Si asta deoarece chinezii accelereaza procesul de crestere folosind diferite toxine, printre care parathion si phorat, care au un efect devastator asupra corpului uman. Si nu doar atat.

Usturoiul chinezesc este puternic suspus fumigatiei cu bromura de metil pentru a fi eliminati orice fel de germeni. Bromura de metil este un produs foarte toxic, iar expunerea omului la concentratii mari poate provoca leziuni aparatului respirator si sistemului nervos central, chiar deces. Potrivit ONU, este de 60 de ori mai daunatoare decat clorul si este ingredientul de baza in CFC (clorofluorocarburi).

Usturoiul chinezesc este, de asemenea, contaminat cu plumb, sulfiti si alti compusi periculosi, potrivit site-ului secretele.com.

Te-ar putea interesa si: Vindeca cancerul in cateva saptamani! Medicul Leonard Coldwell si marturia unei romance care s-a vindecat de cancer prin reteta sa

Usturoiul chinezesc este crescut cu reziduuri si deseuri, uneori chiar umane, potrivit jurnalistilor englezi. Practic, usturoiul este cultivat intr-un mediu nesterilizat de apa menajera uzata.

Usturoiul chinezesc este tratat cu inhibitori de crestere si supus la temperaturi scazute, cat si la stocare pe durate extinse. Depozitarea pe perioade mari de timp este deosebit de problematica, intrucat nivelurile de alicina, una dintre componentele de baza ale usturoiului, si responsabila pentru beneficiile sale de sanatate, incep sa scada in timp.

HotWeek.ro iti recomanda si: Totul despre leguma despre care Bill Gates spunea ca poate salva omenirea

 HREANUL, cel mai bun antibiotic natural. Tratamentul cu hrean vindeca sinuzita si reumatismul

Si nu sunt singurele proceduri toxice la care este expus usturoiul chinezesc. Ei bine, usturoiul chinezesc este inalbit. Henry Bell de la Australian Garlic Industry Association sustine ca usturoiul din China este pulverizat cu substante chimice pentru a se opri germinarea, pentru a fi albit si pentru a ucide insectele daunatoare.

 Cum alegeti usturoiul romanesc:

– usturoiul romanesc este mai greu decat usturoiul produs in China;

– usturoiul produs in Romania este mult mai aromat si cu miros intepator;

– usturoiul romanesc mai are cateva firicele in partea de jos, in conditiile in care chinezii indeparteaza radacinile si cotorul pentru a reduce din greutatea produsului si a economisi la transport. 

Asadar, nu aspectul conteaza, ci gustul si calitatea reala a produsului pe care il cumparati. Un usturoi mai mic si mai putin aspectuos este clar mai sanatos!

Iti recomandam si: PLEXUL SOLAR sau creierul abdominal. Modul incredibil prin care te poti vindeca si iti poti controla starea de sanatate

De precizat ca peste 80 la suta din usturoiul vandut in intreaga lume provine din China. O mare cantitate de usturoi din suprmarketurile din Romania provine din China. Romania a importat peste 20.000 de tone de usturoi chinezesc in 2014.

Te-ar putea interesa si: Planta minune care topeste celulele canceroase

Dovada ca usturoiul din China este crescut cu deseuri:

Stiri pe aceeasi tema

Gala Radio Romania Cultural si-a desemnat castigatorii. Actrita Tamara Buciuceanu a trimis un mesaj audio: Sunt tare fericita ca nu ati uitat de mine

Ioana Badulescu

Cat de sus pot zbura avioanele comerciale. Explicatii aduse de un lector in studii aviatice

Ioana Badulescu

Justin Bieber, prezent la Toronto, pentru a raspunde unei acuzatii de agresiune

Bogdan

1 comment

point 23 februarie 2016 at 12:43 am

Usturoiul chinezesc constipa din cauza chimicalelor cu care sunt tratate plantele

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult